19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον από Εμιράτα για Αουγκούστο | Πρώτο τεστ με Στεάουα – Επαφές με Nova

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ: Έντονο φέρεται πως είναι το ενδιαφέρον που δείχνει ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για τον Ντόουγλας Αουγκούστο, τη στιγμή που ο «Δικέφαλος» ετοιμάζεται για το πρώτο φιλικό με την Στεάουα και η διοίκηση έχει επαφές με τη Nova.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην Ολλανδία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζει τα πλάνα του, τη στιγμή που νέα σενάρια έχουν προκαλέσει μία μικρή… αναταραχή στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βραζιλία, τις τελευταίες ώρες ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος ανανέωσε το περασμένο φθινόπωρο το συμβόλαιό του με τους Θεσσαλονικείς, είναι ένας εκ των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών και αποτελεί ένα από τα βασικά «γρανάζια» της «μηχανής» των «ασπρόμαυρων». Τη δεδομένη στιγμή, στην ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία σκέψη για την παραχώρησή του, ενώ η αξία του αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Πρώτο τεστ με Στεάουα

Από εκεί και πέρα, το απόγευμα της Τετάρτης (05/07) ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο του φιλικό στο Τέχελεν. Αντίπαλος για το «συγκρότημα» του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η Στεάουα Βουκουρεστίου από την Ρουμανία. Το φιλικό αναμένεται να ξεκινήσει στις 19:30 και τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από το κανάλι της ΠΑΕ στο Youtube.

Ο Ρουμάνος κόουτς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σ’ όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, σε μία προσπάθεια να τους… αποφορτίσει από το καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων, αλλά και να διαπιστώσει την ετοιμότητά τους και το επίπεδο της κατανόησης των πραγμάτων που ζητάει στο χορτάρι.

Επαφές με Nova

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες στον «Δικέφαλο του Βορρά» αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, οι Θεσσαλονικείς είχαν συμβόλαιο με την Nova και όπως όλα δείχνουν, η συνεργασία των δύο πλευρών θα ανανεωθεί.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι σε προχωρημένες επαφές με το συνδρομητικό κανάλι της Κάντζας και την υπόθεση χειρίζεται προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι επαφές είναι για συμβόλαιο δύο ετών, με σχεδόν ίδιες απολαβές, κάτι που σημαίνει πως το ποσό θα φτάσει τα 8 εκατομμύρια ευρώ για τον ΠΑΟΚ, συν κάποια μπόνους για την επίτευξη στόχων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό