19.7 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – Αμπέλ Φερέιρα: Οι πιθανοί αντικαταστάτες του Πορτογάλου

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ – Αμπέλ Φερέιρα: Μετά την αποτυχήμενη χρονιά που πραγματοποιεί ο ΠΑΟΚ, αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους «ασπρόμαυρους» ο Αμπέλ Φερέιρα. Ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν έρθει στο φως.

ΠΑΟΚ – Αμπέλ Φερέιρα: Αναμφισβήτητα, η φετινή σεζόν αποτελεί ένα πισωγύρισμα για τον ΠΑΟΚ. Από το ιστορικό νταμπλ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν κατάφερε να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο για Champions League ή Europa League, το πρωτάθλημα θεωρείται «τελειωμένη» υπόθεση, αφού το -15 από τον Ολυμπιακό στα play offs δεν καλύπτεται, ενώ ο μόνος στόχος είναι το κύπελλο, όπου έχει το προβάδισμα στον επαναληπτικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». 

Επομένως, εκ του αποτελέσματος η πορεία του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ κρίνεται αποτυχημένη, με τους ιθύοντες των «ασπρόμαυρων» να εξετάζουν ήδη τον ιδανικό αντικαταστάτη.  Στο τραπέζι έχουν πέσει ήδη τέσσερα ονόματα προπονητών που έχουν άπαντες αρκετές πιθανότητες να αναλάβουν τον ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς. Πρώτος ο γνωστός στον «Δικέφαλο» Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος εξετάζεται ενδελεχώς από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, με ανθρώπους να παρακολουθούν τη λαμπρή πορεία του στο Ισραήλ.

Επίσης, στο μικροσκόπιο παραμένουν οι περιπτώσεις των Νταμίρ Κάναντι και Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενώ τέλος πάντα στα υπόψιν βρίσκεται και ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός τα τελευταία χρόνια οδηγεί τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ από επιτυχία σε επιτυχία χτυπώντας δειλά δειλά τη πόρτα της πρώτης ομάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό