16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παντρεύεται την αγαπημένη του Σιμώνη Χριστοδούλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκτός από την επιτυχία στα επαγγελματικά του, ο Ανδρέας Γεωργίου, φαίνεται πως αυτή την περίοδο βιώνει την ευτυχία και στην προσωπική του ζωή αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κυπριακού site ilovestyle, σύντομα ετοιμάζεται να κάνει το επόμενη βήμα στη σχέση του με την όμορφη σύντροφό του Σιμώνη Χριστοδούλου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ανδρέας Γεωργίου, πριν από λίγο καιρό έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο το οποίο πια δεν αποχωρίζεται από το χέρι της. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, εκείνη ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται καθαρά το δαχτυλίδι.

Το ρεπορτάζ, αναφέρει ακόμα πως ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστουδούλου, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις αρχές του φθινοπώρου.

Η γνωριμία τους 

Το όμορφο ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου 6 χρόνια όταν οι δυο τους συνεργάστηκαν στη σειρά «Τατουάζ». Ο έρωτας, τους χτύπησε την πόρτα από την πρώτη στιγμή, και πολύ σύντομα έγιναν ζευγάρι. Όλα αύρα τα χρόνια έχουν επιλέξει να κρατούν τη σχέση τους, σε πολύ χαμηλούς τόνους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό