20 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Πανσέληνος στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν τύχη και ευκαιρίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Καρκίνοι και Αιγόκεροι πρώτοι, πρώτοι

Η τελευταία Πανσέληνος του 2023 γίνεται στις 27 Δεκεμβρίου, 02:33 ώρα Ελλάδας, στις 04° 58’ του Καρκίνου. Επηρεάζει Αιγόκερους, Καρκίνους, Κριούς και Ζυγούς, γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 4 με 5 μοίρες.

Με την ενεργή συμμετοχή του Δία στον Ταύρο (εξάγωνο με τη Σελήνη στον Καρκίνο και τρίγωνο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω), η Πανσέληνος αυτή θα είναι γεμάτη όμορφες εκπλήξεις και σημαντικές ευκαιρίες που οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε. Αν κάτι τελειώσει, πρέπει να το αφήσουμε να φύγει, αφού στο άμεσο μέλλον θα φανεί ότι αφ’ ενός ήταν για καλό μας και αφ’ ετέρου θα έρθει κάτι άλλο, πολύ καλύτερο.

Πάμε να δούμε ποια ζώδια θα έχουν τύχη και ευκαιρίες με την Πανσέληνο στον Καρκίνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, οι προσωπικές σου ανάγκες και όλα όσα θέλεις να πετύχεις σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο θα έρθουν στην επιφάνεια και μάλιστα στον μέγιστο βαθμό και πια οφείλεις να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να τα ικανοποιήσεις. Επειδή δε σου λείπει η δύναμη, η αντοχή, η επιμονή αλλά και η τύχη, έχεις αρκετές πιθανότητες να τα καταφέρεις. Ωστόσο, πρώτα θα πρέπει να βάλεις όρια και στους άλλους, είτε είναι ο/η σύντροφός σου είτε συνεργάτης σου, να αναλάβει ο καθένας το μερίδιο που του αναλογεί. Θα έχεις, πάντως, αρκετά σκαμπανεβάσματα και δεν αποκλείεται να χάνεις την ψυχραιμία σου ή θα αισθάνεσαι ευάλωτος, εξ αιτίας των όσων νιώθεις. Είναι κι η ευκαιρία σου να επανορθώσεις για κάποια λάθη του παρελθόντος και να βελτιώσεις τις συνθήκες κατά πολύ. Τέλος, είναι καταλυτική για την ερωτική σου κατάσταση και ίσως κάνεις μια σχέση ζωής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό