31.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Πανζουρλισμός στο ΣΕΦ για το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο χάντμπολ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πλήρης πανικός επικρατεί στο ΣΕΦ, για την μεγάλη ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Ολυμπιακού, κόντρα στην ομάδα της Βαλούρ. Οι «ερυθρόλευκοι» με τον κόσμο στο πλευρό τους – ο οποίος υπολογίζεται πάνω από 5.000 – θέλουν να κάνουν την απόλυτη ανατροπή και να  γυρίσουν την εις βάρος του κατάσταση.

Flash.gr

Οι φίλοι του Ολυμπιακού, έδωσαν βροντερό παρών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θέλουν να γίνουν ο έξτρα παίκτης, με την φωνή τους και την αγάπη τους προς του Πειραιώτες, ώστε εκείνοι να καταφέρουν να πάρουν την νίκη με την διαφορά την οποία χρειάζονται κόντρα στην Ισλανδική ομάδα.

Ο πρώτος αγώνα στην έδρα της Βολούρ, είχε εξελιχθεί πολύ άσχημα για τον Ολυμπιακό, μιας και γνώρισε την ήττα με 30-26 και τώρα θέλει να φέρει την κατάσταση… τούμπα ώστε να πανηγυρίσει τελικώς το EHF European Cup στην έδρα του μαζί με τον κόσμο στο πλευρό του.

Fash.gr

Φυσικά από την άλλη και εκατοντάδες, φίλοι της Βαλούρ, βρίσκονται στο στάδιο ώστε να υποστηρίξουν την ομάδα τους, και να την ωθήσουν στην κατάκτηση του τροπαίου, πανηγυρίζοντας το στο τέλος του παιχνιδιού, ελπίζοντας σε μια νέα της νίκη.

Flash.gr

Ο Νίκος Πασσιάς δήλωσε για το ματς: «Το Σάββατο το βράδυ, παίζουμε το πιο ιστορικό ματς στην ιστορία του τμήματος. Κάτι πολύ μεγάλο για τον σύλλογο, αλλά και για εμάς, την ομάδα του χάντμπολ. Παιχνίδι, το οποίο δεν θα είναι εύκολο, είναι ευρωπαϊκός τελικός, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και θα τα δώσουμε όλα. Μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο κόσμος μας, τον οποίο θέλουμε μαζί μας εδώ! Καλούμε, λοιπόν, όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού από όλες τις μεριές της Ελλάδας, να είναι στο πλευρό μας, να έρθει στο γήπεδο, να παλέψουμε όλοι μαζί και στα 60 λεπτά. 60 ιστορικά λεπτά! Είμαστε αισιόδοξοι και έτοιμοι για αυτή τη μεγάλη μάχη. Διεκδικούμε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στο τμήμα του χάντμπολ. Οπότε, το Σάββατο, όλοι ΣΕΦ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό