17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παναιτωλικός 2-2: Ισοπαλία που δεν άρεσε σε κανέναν στην Καισαριανή

Ειδήσεις Ελλάδα

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Παναιτωλικό με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό και καμία εκ των δύο να μην είναι ευχαριστημένοι ενόψει των playouts.

Στην Καισαριανή και στην αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Παναιτωλικό οι δύο ομάδες ήθελαν το τρίποντο για τον ίδιο λόγο. Για να μπρέσουν να ανέβουν στη βαθμολογία και να αφήσουν πίσω τους κάποιες ομάδες, ενόψει των playouts.

Εν τέλει όμως το ισόπαλο 2-2 που έδωσε από έναν βαθμό στους δύο συλλόγους δεν άφησε κανέναν ευχαριστημένο. Η ομάδα του Αγρινίου θα μπορούσε να είναι εν μέρει ικανοποιημένη από τη στιγμή που βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια και τις δύο.

Η τελική βαθμολογία της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League

Η Κηφισιά κέρδισε πέναλτι στο 20′ λεπτό του αγώνα με τον Οικονόμου να σπρώχνει τον Οζέγκοβιτς. Η φάση εξετάστηκε στο VAR και δεν άλλαξε η απόφαση από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Ο Σέρβος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 23′ του παιχνιδιού με το 11ο γκολ του Οζέγκοβιτς.

Τα xgoal στο Κηφισιά – Παναιτωλικός
SPORT24/OPTA

Στο 45+1′ του αγώνα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να βάλουν και ένα δεύτερο γκολ όταν ο Μενέντεθ μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το διαγώνιο σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δοκάρι του Τσάβες. Ενώ στο 45+3′ ο Μπιφουμά ήταν αυτός που βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το σουτ με τον γκολκίπερ του Παναιτωλικού να απομακρύνει σωτήρια τη μπάλα και ο Στάγιτς σε δεύτερο χρόνο απομάκρυνε.

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 54′ με τον Πέδρο. Ο Λομόνακο από ωραία μπαλιά βγήκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το σουτ με τον Αναγνωστόπουλο να διώχνει τη μπάλα εντυπωσιακά αλλά ήρθε ο Πέδρο και με διαγώνιο σουτ έφερε το ματς στα ίσια για το 1-1 των φιλοξενούμενων.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν ξάν προβάδισμα στο σκορ όταν σε σέντρα από τα δεξιά ο Οζέγκοβιτς με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Τσάβες για να κάνει το 2-1.

Στο 76′ ο Ζοάο Πέδρο βρέθηκε τετ α τετ με τον Αναγνωστόπουλο, έκανε το διαγώνιο σουτ με τον Έλληνα γκολκίπερ να διώχνει εντυπωσιακά τη μπάλα. Ένα λεπτό αργότερα όμως ο Παναιτωλικός έφτασε στο 2-2 με τον Μλάντεν με όμορφο γυριστό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 84′ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Καρέλη να κάνει την προβολή αλλά να μην μπορεί να αλλάξει την πορεία της μπάλας ενώ η τελευταία φάση του αγώνα ήρθε στο 89′ για την Κηφισιά όταν σε ένα γέμισμα από τα δεξιά ο Ζοάο Πέδρο στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα προς την εστία της ομάδας του αλλά ο Τσάβες έδιωξε τη μπάλα.

Οι κορυφαίες επιδόσεις και τα στατιστικά στο Κηφισιά – Παναιτωλικός
SPORT24/OPTA

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Σολόα, Τεϊσέιρα, Τσανάτζια (52′ Τσανάτζια), Μιλίτσεβιτς, Μενέντεθ (81′ Τετέι), Μπιφούμα (68′ Κλωναρίδης), Σάντος, Οζέγκοβιτς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς (77′ Καρέλης), Λιάβας (65′ Μαυρίας), Χουάνπι, Τσιγγάρας (72′ Πέρες), Ντουάρτε (72′ Χατζηθεοδωρίδης), Τορεχόν, Λομόνακο (65′ Σενγκέλια), Πέδρο.

Δείτε τη Game Night για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό