23.8 C
Athens
Τρίτη, 4 Ιουνίου, 2024

Παναιτωλικός: Τελειώνει ο Σούρερ, πρώτο φαβορί ο Πετράκης 

Ειδήσεις Ελλάδα

Στον Παναιτωλικό αποφάσισαν να προχωρήσουν σ’ ένα «ηλεκτροσόκ» και ο Γκάμπριελ Σούρερ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική τους «ηγεσία». Ο Γιάννης Πετράκης φαντάζει ως πρώτο φαβορί για την αντικατάστασή του.

Χωρίς νίκη πορεύεται ο Παναιτωλικός στη σεζόν (0-3-3) και στο Αγρίνιο αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ένα «ηλεκτροσόκ», ώστε η ομάδα να αλλάξει ρότα. Πλέον ο Γκάμπριελ Σούρερ πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τον πάγκο των «κυανοκίτρινων» σε μία απόφαση που «έτρεξε» μετά την ήττα στη Λαμία, αλλά και με γνώμονα την εικόνα του club στα πρώτα έξι παιχνίδια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Το «διαζύγιο» με τον Αργεντινό κόουτς θα είναι φιλικό και αυτό που μπαίνει πια σε πρώτο πλάνο είναι η διάδοχη κατάσταση. Το όνομα του Γιάννη Πετράκη «ακούγεται» έντονα στο Αγρίνιο, είναι μία περίπτωση που φαίνεται ότι «παίζει» όμως περισσότερα θα μπορούμε να πούμε/γράψουμε τις επόμενες ώρες, αφού σκοπός είναι η ομάδα να έχει άμεσα νέο προπονητή.

Ο 64χρονος κόουτς έχει τεράστια εμπειρία στα γήπεδα της Super League. Πέρυσι εργάστηκε στον Λεβαδειακό και έχει περάσει επίσης από τους πάγκους ομάδων όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα, Εργοτέλης, Απόλλων Σμύρνης, Χανιάς, Ιωνικός, Αστέρας Τρίπολης, Εθνικός Αστέρας, Ολυμπιακός Λευκωσίας, Απόλλων Λεμεσού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό