21.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός AKTOR – Ερυθρός Αστέρας: Το flash.gr στο ΟΑΚΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό AKTOR μετά από μία πολύ πετυχημένη διαβολοβδομάδα στη Euroleague. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα από τις έδρες των Μονακό και Αρμάνι Μιλάνο, με αποτέλεσμα να είναι πλέον στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, παίζει μετά από τρεις αγωνιστικές στο ΟΑΚΑ και θελει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί. Αυτή τη φορά αντίπαλος ο Ερυθρός Αστέρας. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, έχει ρεκόρ 6-10 και βρίσκεται στη 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από τότε που ανέλαβε την ομάδα του Βελιγραδίου ο Έλληνας προπονητής, η απόδοσή της είναι σαφώς καλύτερη και στόχο έχει τη δεκάδα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ωστόσο, έχει αποδείξει ότι είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Σίγουρα το «τριφύλλι» έχει τον ρόλο του φαβορί και θέλει να φτάσει στην τέταρτη διαδοχική νίκη στη διοργάνωση.

Ο στόχος της ελληνικής ομάδας είναι ξεκάθαρος. Να τερματίσει στις θέσεις που οδηγούν στα play off της Euroleague και κατά προτίμηση να γίνει αυτό, έχοντας πλεονέκτημα έδρας. Υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΟΑΚΑ ήταν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την ισπανική ομάδα να παίρνει τη νίκη (2/2 στη χώρα μας).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό