18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός AKTOR: Ίωση ο Αντετοκούνμπο, ενοχλήσεις ο Λεσόρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Παναθηναϊκός AKTOR: Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τους «πράσινους», με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να είναι αμφίβολος με την Παρτιζάν, ενώ ο Ματίας Λεσόρ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις.

Έχοντας ήδη εκτός τους Λούκα Βιλντόζα, Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι και Λευτέρη Μαντζούκα, ο Εργκίν Αταμάν το τελευταίο που ήθελε να ακούσει είναι η ύπαρξη νέων προβλημάτων. Δυστυχώς όμως για τον Τούρκο κόουτς και τον Παναθηναϊκό AKTOR συνολικά, τα προβλήματα δε λένε να αφήσουν σε ησυχία το «τριφύλλι» αυτή τη σεζόν.

Ενόψει του αγώνα με την Παρτιζάν, ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι αμφίβολος καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Οπότε δεν είναι σίγουρο πως θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή, αν και οι πιθανότητες μάλλον είναι υπέρ του.

Απ’ την άλλη, ο Ματίας Λεσόρ έχει ενοχλήσεις στη μέση, αν και προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη. Οπότε θα αγωνιστεί κόντρα στους Σέρβους, χωρίς όμως να είναι στο 100%. Το θετικό για τον Παναθηναϊκό AKTOR είναι πως επιστρέφει ο Ιωάννης Παπαπέτρου στην Euroleague, μετά τον αγώνα του περασμένου Οκτωβρίου κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό