16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός 20-5: Στο ρελαντί οι ερυθρόλευκοι διεύρυναν το αήττητο σερί τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Παναθηναϊκού 20-5 και έκανε το 4/4 στον Α’ όμιλο της Α1 πόλο ανδρών.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό αφού επικράτησε για την τέταρτη αγωνιστική του Α’ ομίλου της Α1 πόλο ανδρών.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι δεδομένη κάτι που μαρτυρούν και οι στόχοι που έχουν. Από την μία οι ερυθρόλευκοι έχουν ως στόχο την κατάκτηση του Champions League και από την άλλη οι πράσινοι να εξασφαλίσουν το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή τους στην Α1 και να κάνουν ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι.

Στα του αγώνα ο Ολυμπιακός από την αρχή πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενος με 4-0. Οι πράσινοι πέτυχαν το πρώτο τους γκολ στο ματς μετά από 11 λεπτά αγώνα με την Δερμιτζάκη να μειώνει σε 5-1.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός κράτησε δίχως γκολ τον Παναθηναϊκό για σχεδόν δύο οκτάλεπτα με τους ερυθρόλευκους να τρέχουν στο μεσοδιάστημα επί μέρους 9-0 για να φτάσει το σκορ στο 15-2. Οι δύο προπονητές στο τέλος έκαναν αρκετές δοκιμές με το τελικό 20-5.

Πρώτη νίκη για Υδραϊκό

Την παρθενική του νίκη στο 37ο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πέτυχε ο Υδραϊκός, που επιβλήθηκε με 12-7 επί του Νηρέα Χαλανδρίου, στο κολυμβητήριο “Αντ. Δημητρόπουλος” της Γλυφάδας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Α’ φάσης.

Το συγκρότημα του Νίκου Καραμάνη -που ήρθε αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την πρώην ομάδα του- ήταν κυρίαρχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ο Υδραϊκός προηγήθηκε με 5-2 στο ημίχρονο και παρά το γεγονός ότι η Νηρέας αντιστάθηκε στην τρίτη περίοδο, με ένα ξέσπασμα στην τέταρτη οι Υδραίου εξασφάλισαν τη νίκη με μεγάλη διαφορά στο σκορ. Κορυφαίος σκόρερ ο Ιάπωνας Σουζούκι με 4 γκολ.

Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η Ένωση επέστρεψε στις επιτυχίες -μετά την 1η αγωνιστική-, καθώς επιβλήθηκε με 13-11 επί του ΝΟ Χίου σε ένα συγκλονιστικό ντέρμποι στο κολυμβητήριο του Αλίμου, για την 4η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α’ φάσης και με 6 βαθμούς ισοβαθμεί στην 4η θέση της βαθμολογίας με τον Εθνικό.

Ο ΝΟ Χίου (μετά τη σημερινή ήττα και τη νίκη του Υδραϊκού) έχει μείνει, πλέον, στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του Ομίλου, με 1 βαθμό.

Με συναρπαστική εξέλιξη, ένταση, δυνατές και σκληρές μονομαχίες και συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ, το ματς πήγε ισόπαλο 11-11 στη λήξη της τρίτης περιόδου. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, όμως, ο κορυφαίος του αγώνα Γιάννης Μαρινάγης έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του σε πολύ κρίσιμο σημείο κάνοντας το 12-11, ενώ ο ίδιος με τρομερό γυριστό από τα δύο μέτρα έδωσε προβάδισμα δύο γκολ (4 δικά του συνολικά όσα και ο Αράγια), για πρώτη φορά στο παιχνίδι, με 13-11, που ήταν και το τελικό.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 20-5

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 5-1, 4-0, 7-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Δήμου Τ., Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 6, Γούβης 1, Δερβίσης 3, Γραμματικός, Μουρίκης 3, Κολόμβος 3, Παπαναστασίου, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Κρατημένος, Τζελάτης, Κανδανολέων, Δευτεραίος, Τόττης 2, Άντζιτς, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 1, Σιαμάς Π., Αλβέρτης, Σιαμάς Γ., Σιαμάς Χρ. 1, Ζερβουδάκης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 12-7

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-1, 1-2, 6-3.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Σουζούκι 4, Παπαδημητρίου, Γκαράνης 2, Παπαβασιλείου 1, Μπλάνης 3, Ρομπόπουλος, Ζώρζος, Τακάτα 2, Κοντονής, Μπερτόλης, Μητράκης, Δαλαμπέκης, Μακαντάνης.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Δανούρδης 2, Παπαδημητρίου 3, Χριστοφορίδης, Κουρμελές Γ. 1, Μαυρωτάς Λ., Κουρμελές Ε., Πανταζόπουλος, Στυλιανάκης, Τσιρώνης 1, Καρύδης, Κονταλέξης, Κακλής, Μανδαλιός, Μπερτόλης.

ΑΕΚ – ΝΟ ΧΙΟΥ 13-11

Οκτάλεπτα: 4-3, 5-7, 2-1, 2-0.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Αβαγιανός, Σταμέλος 1, Κοκκινάκης 1, Βούκσεβιτς 3, Γαλάνης, Νατσούλης, Μαρινάγης Γ. 4, Παπάκος, Στελλάτος, Αράγια 4, Μαυρωτάς Άρ., Χαϊδόπουλος.

ΝΟ ΧΪΟΥ (Γώργος Ντόσκας): Καρακούρος, Μιμίδης 1, Παππάς 2, Γιαϊσίνοβιτς 1, Χαλατζιάν 2, Καρακάσης 2, Κανδιόγλου 1, Τζώρτζης 1, Παζαΐτης, Χατζής, Βέκκος 1, Γαβαλάς Ι., Γιανναράς, Αμπάζης.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Τετάρτη 26/10

Πανιώνιος – Εθνικός 14-7

Σάββατο 29/10

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 20-5
Υδραϊκός – Νηρέας Χαλανδρίου 12-7
ΑΕΚ – ΝΟ Χίου 13-11

Η βαθμολογία

Ολυμπιακός 12
Πανιώνιος 9
Παναθηναϊκός 7
Εθνικός 6
ΑΕΚ 6
Νηρέας Χαλανδρίου 3
Υδραϊκός 3
ΝΟ Χίου 1

Επόμενη αγωνιστική (02/11)

Εθνικός – Υδραϊκός
Νηρέας Χαλανδρίου – Ολυμπιακός
ΝΟ Χίου – Πανιώνιος
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό