22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός 19-4: Καταιγιστικοί οι ερυθρόλευκοι στο ντέρμπι αιωνίων

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και με μεγάλη ευκολία επικράτησε 19-4 του Παναθηναϊκού για την 2η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Α1 πόλο ανδρών.

Επιβλητικός ήταν ο Ολυμπιακός στο “ντέρμπι αιωνίων” με τον Παναθηναϊκό, για τη 2η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών.

Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με 19-4 και πήραν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα (καθώς δεν έπαιξαν ακόμα για την 1η αγωνιστική). Οι Πειραιώτες ήταν απολύτως κυρίαρχοι και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους.

Ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος για το 6-1 στο πρώτο οκτάλεπτο. Η εικόνα δεν διαφοροποιήθηκε και στα υπόλοιπα μέρη του παιχνιδιού, με τους ερυθρόλευκους να μεγαλώνουν με ευκολία το προβάδισμά τους.

Πρώτος σκόρερ για τους ερυθρόλευκους ήταν ο Γκίλλας με πέντε γκολ.

Οκτάλεπτα: 6-1, 4-1, 5-1, 4-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ, Διρλαχίδης, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 3, Αλαφραγκής, Δήμου 1, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 4, Δαμίγος, Γκίλλας 5, Λιαντζίρης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης 1, Νικολαΐδης 1, Στίβενσον, Μπραΐμης, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Αγκόρτσας, Αλβέρτης, Κρατημένος, Χωματάς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό