24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε ο Ερνανγκόμεθ στο δάχτυλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ πέρασε, όπως αναμενόταν, την πόρτα του χειρουργείου κι υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Ο Ισπανός φόργουορντ στάθηκε πολύ άτυχος, καθώς υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο μικρό δάκτυλο του αριστερού χεριού.

Ο Ίβηρας έπαθε κάτι ανάλογο με τον Ντίνο Μήτογλου, την παραμονή της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ασίας. Ο Έλληνας διεθνής είχε υποστεί ρωγμώδες κάταγμα και είχε μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες.

Ο Ερνανγκόμεθ, όπως αναμενόταν, βρέθηκε την Τετάρτη (8/11) στο «ΥΓΕΙΑ» κι έκανε την προγραμματισμένη επέμβαση για να διορθώσει τη ζημιά που υπέστη στην προπόνηση της Τρίτης (7/11). Πλέον, ξεκινάει τον δύσκολο δρόμο της αποθεραπείας, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός για δύο μήνες.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε μήνυμα της στα social media, ανέφερε: «Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ υποβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (8/11), στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ», σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού από τον ορθοπαιδικό χειρουργό, Νικόλαο Σούρα, και τον γιατρό της ομάδας μας, Αθανάσιο Κονίδη. Get Well Soon!».

Ο @juanchiviris41 υποβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (8/11), στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ», σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού από τον ορθοπαιδικό χειρουργό, Νικόλαο Σούρα, και τον γιατρό της ομάδας μας, Αθανάσιο Κονίδη.

Get Well Soon! ? pic.twitter.com/jLxR12K19r

— Panathinaikos BC (@paobcgr) November 8, 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό