23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Τζούριτσιτς από τη Σαμπντόρια, ανακοινώνεται

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Σαμπντόρια ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Φίλιπ Τζούριτσιτς και ο Σέρβος επιτελικός μέσος αναμένεται αύριο (22/06) να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια!

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν, προκειμένου ο Φίλιπ Τζούριτσιτς να ντυθεί στα πράσινα! Το τυπικό σκέλος, που είχε απομείνει, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σέρβου επιτελικού μέσου στον Παναθηναϊκό, ολοκληρώθηκε, με τη Σαμπντόρια να ανακοινώνει το απόγευμα της Τετάρτης (21/06) τη λύση της συνεργασίας της με τον 31χρονο.

Όπως μετέδωσε, λοιπόν, ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μετά από αυτή την εξέλιξη αύριο (22/06) κιόλας αναμένεται ο παίκτης να ανακοινωθεί από τους «πράσινους» για τα επόμενα δύο χρόνια! Θυμίζουμε, η συμφωνία με τον 31χρονο Σέρβο ήταν δεδομένη και απέμενε μόνο να λύσει το συμβόλαιό του με τη Σαμπντόρια, βάσει ενός όρου του συμβολαίου του, που του δίνει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας. Οι Ιταλοί δεν έχουν λόγο στη μεταγραφή και θα εισπράξουν ένα μικρό ποσό, που προβλέπει η ρήτρα και θα τον αφήσουν ελεύθερο.

Οι συνολικές αποδοχές του Τζούριτσιτς θα φτάσουν, περίπου, τα 2,4 εκατ. ευρώ. Όπως όλοι οι διεθνείς, αναμένεται να πάρει έξτρα άδεια από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και θα ενσωματωθεί στην αποστολή στην Αυστρία. Ο Παναθηναϊκός, πλέον, φουλάρει, προκειμένου να κλείσει άμεσα και την απόκτηση έμπειρου κεντρικού αμυντικού, για να τον έχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει ξεχωρίσει 2-3 ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και περιμένει την τελική επιλογή του Γιοβάνοβιτς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό