19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Σίγουρος για Ναν ο Ρότζερς | «Πολύ καλή επιλογή, θα βοηθήσει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Την πεποίθησή του πως ο Κέντρικ Ναν θα βοηθήσει τους «πράσινους» και θα τα καταφέρει στην Ευρωλίγκα, εξέφρασε ο Τζόνι Ρότζερς.

Ο Αμερικάνος παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, πλέον έχει τη θέση του αντιπροέδρου των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο NBA, την τελευταία ομάδα του Κέντρικ Ναν πριν αποφασίσει να περάσει τον Ατλαντικό για λογαριασμό του «τριφυλλιού».

Ο Τζόνι Ρότζερς παραχώρησε δηλώσεις στην εφημερίδα «Live Sport» και μίλησε με τα καλύτερα για τον Αμερικάνο γκαρντ, το νέο «αστέρι» των «πράσινων», εκφράζοντας τη σιγουριά του για τις επιδόσεις του.

«Μου αρέσει πολύ ο Κέντρικ Ναν ως παίκτης. Παρακολουθώ την καριέρα του από τότε που ήταν στο κολέγιο με το Πανεπιστήμιο Σάντα Κρουζ. Είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός παίκτης, παίζει πάντα πολύ δυνατά τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Είναι σκληρός αμυντικός, ειδικά μαρκάροντας πάνω στην μπάλα. Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ψηλός για τη θέση, είναι όμως μαχητής. Παίζει πάντα πολύ δυνατά», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Θα μπορέσει να προσαρμοστεί γρήγορα στο ευρωπαϊκό στιλ παιχνιδιού μετά τα χρόνια που πέρασε στο NBA και θα τα καταφέρει στην Ευρωλίγκα. Μπορώ να πω ότι είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει -και μάλιστα σύντομα- να προσαρμοστεί, γιατί είναι ένας παίκτης με εμπειρίες και προσωπικότητα. Διαθέτει πολύ καλό mid-range σουτ, παίζει πάντα επιθετικά με την μπάλα στα χέρια είτε με drive, είτε με σουτ από την περιφέρεια και είναι πολλές οι φορές που εκπλήσσει τον αντίπαλο με την αθλητικότητά του και την έκρηξη από εκεί που δεν την περιμένει».

Τέλος, ο Τζόνι Ρότζερς έστειλε και το δικό του μήνυμα στον Κέντρικ Ναν: «Του εύχομαι να πετύχει στον Παναθηναϊκό, να κοιτάξει μπροστά και ειλικρινά εύχομαι να αποδειχθεί μία πολύ καλή επιλογή που θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό