15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: «Πράσινες» ευχές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός έχει το μυαλό του στο προσεχές παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα» (14/02). Ένα ματς που είναι ενόψει της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης, όπου οι δύο ομάδες θέλουν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, με τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο.

Προφανώς άπαντες στο «τριφύλλι» περιμένουν αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι, ωστόσο λόγω της ημέρας, οι παίκτες του Παναθηναϊκού, φρόντισαν να μην αφήσουν παραπονεμένους τους φίλους της ομάδας που θα γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε μία ανάρτηση στα social media του η οποία περιείχε επτά ευχητήριες κάρτες για την σημερινή μέρα, με την κάθε μία να έχει πάνω την φωτογραφία ενός παίκτη του κι ένα ευχητήριο λογοπαίγνιο με το όνομα του καθενός.

Έτσι, όσοι φίλοι της ομάδας γιορτάζουν τη συγκεκριμένη μέρα, θα μπορέσουν να στείλουν «πράσινες» ευχές, στον δεσμό τους. Μία πολύ ωραία κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού και η αλήθεια είναι πως τα λογοπαίγνια που έχουν γράψει, είναι κάτι παραπάνω από πετυχημένα.

Προφανώς, ευχή των φίλων της ομάδας, είναι να μπορέσει το σύνολο του Φατίχ Τερίμ να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό στην Τούμπα και να μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό