22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ελάχιστα εισιτήρια απέμειναν για το Game 4 – Οδηγίες από την ΚΑΕ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως απομένουν ελάχιστα εισιτήρια για τον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό, ενώ έδωσε οδηγίες για τον τρόπο εισόδου στις εγκαταστάσεις. 

Ο τέταρτος τελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί κανονικά το βράδυ της Πέμπτης (15/6, 21:15), μετά τη σχετική ανακοίνωση της ΓΓΑ, η οποία ξεκαθάρισε τι ισχύει για το τριήμερο εθνικό πένθος που κήρυξε η υπηρεσιακή κυβέρνηση για τη ναυτική τραγωδία, ανοικτά της Πύλου.

Το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο, με τους φιλάθλους του Τριφυλλιού να έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετίσουν και τον Νίκο Παππά, καθώς αυτό θα είναι το τελευταίο εντός έδρας επίσημο παιχνίδι του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Η ΚΑΕ με ανακοίνωσή της το μεσημέρι της Πέμπτης τόνισε πως τα εισιτήρια που απομένουν είναι ελάχιστα, ενώ ενημέρωσε τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για τον τρόπο εισόδου στις εγκαταστάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της που σκοπεύουν να μεταβούν στο γήπεδο για τον αποψινό τέταρτο τελικό των πλέι οφ του Πρωταθλήματος της Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (15/6, 21:15) με τα δικά τους οχήματα, ότι θα μπορούν να εισέλθουν στο ΟΑΚΑ από τις Πύλες A’, Β’ και Δ’ και να σταθμεύσουν στα Parking 1, 2, 3, 4, και 6 (το Parking 5 θα παραμείνει κλειστό).

Παράλληλα, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στους φίλους μας πως οι Θύρες θα ανοίξουν 2 ώρες και 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα (18:45) και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους προτείνεται η έγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο.

Σημειώνεται πως η διάθεση των εισιτηρίων που έχουν απομείνει για την αποψινή αναμέτρηση συνεχίζεται με τους κάτωθι τρόπους:

Ηλεκτρονικά στα paobc.gr & viva.grΤηλεφωνικά στις γραμμές του Τμήματος Εισιτηρίων της ΚΑΕ: 214 402 2539 – 41 – 43. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00Την ημέρα του αγώνα (15/6), τρεις ώρες πριν την έναρξή του, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό