16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Ντνίπρο: Τα τελευταία εισιτήρια της ρεβάνς – Επιστροφές από Ουκρανούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Παναθηναϊκός – Ντνίπρο: Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για την ρεβάνς της Τρίτης (01/08) μετά από επιστροφές των Ουκρανών.

Την τελευταία… ευκαιρία να κλείσουν θέση στις εξέδρες του «Απ. Νικολαΐδης» έχουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, καθώς όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ, τίθεται στη διάθεση των φιλάθλων τα τελευταία «μαγικά χαρτάκια», τα οποία προέκυψαν από τις επιστροφές των εισιτηρίων της φιλοξενούμενης ομάδας.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι θέτει άμεσα προς διάθεση περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων του αγώνα της δεύτερης προκριματικής φάσης του Champions League με αντίπαλο τη Ντνίπρο, τα οποία προέκυψαν από επιστροφές λόγω περιορισμένης προσέλευσης οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006281. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.
Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό