15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: Με θλάση ο Γεντβάι – Δύο εβδομάδες εκτός δράσης

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τιν Γεντβάι έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και θα αναγκαστεί να χάσει δεδομένα το προσεχές παιχνίδι του Παναθηναϊκού στα Γιάνεννα, με τον ΠΑΣ
 

Δεν ήταν ο αποκλεισμός από τη Μπράγκα, προχθές (29/08) στο ΟΑΚΑ, η μοναδική απώλεια για τον Παναθηναϊκό. Αντιθέτως, το «τριφύλλι» θα «χάσει» και τον Τιν Γεντβάι για διάστημα δύο εβδομάδων.

O Κροάτης κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 43ο λεπτό της ρεβάνς με την πορτογαλική ομάδα, με τον Μπαρτ Σένκεφελντ να τον αντικαθιστά.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Γεντβάι, λοιπόν, έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο και ως εκ τούτου θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 15 ημέρες!

Πράγμα που σημαίνει ότι, ο 28χρονος στόπερ θα απουσιάσει δεδομένα από το κυριακάτικο παιχνίδι του «τριφυλλιού» στα Γιάννενα, με τον ΠΑΣ.

Ενώ αναμένεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού μετά τη επανέναρξη του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό