20.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ενδιαφέρον για τον Γουίλιαν Αράο σύμφωνα με τους Τούρκους ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην Τουρκία αναφέρουν πως ο 31χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος της Φενέρμπαχτσε, Γουίλιαν Αραό, βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τη μάχη κόντρα στη Μαρσέιγ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League ωστόσο υπάρχει κινητικότητα και στα μεταγραφικά.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Γιαγκίζ Σαμπουνσουογλού το «τριφύλλι» ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γουίλιαν Αράο της Φενέρμπαχτσε για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ έχει συμβόλαιο με τον τουρκικό σύλλογο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και φαίνεται πως βρίσκεται στη λίστα των «πρασίνων».

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στην Τουρκία από το περασμένο καλοκαίρι όταν και κόστισε στη Φενέρ το ποσό των 3 εκατ. ευρώ για να αποκτηθεί από τη Φλαμένγκο. Στην προηγούμενη σεζόν, είχε 45 συμμετοχές με ένα γκολ και πέντε ασίστ.

ÖZEL | Panathinaikos, Willian Arao ile ilgileniyor.

— Yağız Sabuncuoğlu (@yagosabuncuoglu) August 14, 2023Το Who is Who του Γουίλιαν Αράο

Γέννημα-θρέμμα της Σάο Πάολο, που ανδρώθηκε με τη φανέλα της Κορίνθιανς (όπου κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων το 2012 σε ηλικία 20 ετών) αποτελεί ο Γουίλιαν Αράο, ο οποίος μέχρι και το 2022 δεν είχε ταξιδέψει ποτέ μακριά από τη Βραζιλία. Έπειτα από μία περιπλάνηση σε ομάδες της χώρας του ως δανεικός, το 2015 πήγε στην Μποταφόγκο ως ελεύθερος, όπου με πέντε γκολ και τρεις ασίστ σε 35 συμμετοχές, έπεισε τη Φλαμένγκο να τον κάνει δικό της.

Από τον Γενάρη του 2016 ξεκινάει και η μεγάλη ανοδική πορεία του Βραζιλιάνου χαφ καθώς με την ομάδα της Φλαμένγκο μέτρησε συνολικά 304 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας τον βασικό αμυντικό της χαφ για έξι χρόνια. Ο απολογισμός ήταν 25 γκολ και 21 ασίστ, η πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική Βραζιλίας αλλά και δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, δύο Copa Libertadores και ένα Sudamericana.

Το περασμένο καλοκαίρι, αποφάσισε να περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για χάρη της Φενέρμπαχτσε, η οποία δαπάνησε τρία εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει και να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό