20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός και Άρης «φάγανε» άκυρο για μετακίνηση των οπαδών τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά για την 11η αγωνιστική. Ενώ ο Άρης, παίζει με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό».

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε να μην υπάρξουν μετακινήσεις οπαδών των φιλοξενούμενων ομάδων.

Διαβάστε την απόφαση: 

Α) “Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ , καθώς και διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΚΗΦΙΣΙΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ , ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 12/11/2023 και ώρα 21:30, στο γήπεδο Καισαριανής «Μιχάλης Κρητικόπουλος», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.”

Β) “Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης, καθώς και της διάθεσης εισιτηρίων, των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ , ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 11/11/2023 και ώρα 20:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό