19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Η 11άδα: Βασικοί Μπερνάρ και Ιωαννίδης

Ειδήσεις Ελλάδα

Δείτε τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με την Μπράγκα στα playoffs του Champions League

Η αντίστροφη μέτρηση φτάνει στο τέλος της. Σε λίγη ώρα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ την Μπράγκα στη ρεβάνς των playoffs του Champions League, η οποία μπορεί να συνδυαστεί με μια ιστορική πρόκριση που θα τον βάλει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από 13 χρόνια.

Πριν λίγα λεπτά έγινε η γνωστή η ενδεκάδα του «τριφυλλιού», με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προχωράει σε δυο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στην Πορτογαλία, καθώς ο Μπερνάρ πήρε τη θέση του Τζούρισιτς στη μεσαία γραμμή και ο Φώτης Ιωαννίδης του Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Βαγιαννίδη, Γεντβάι, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ τετράδα στην άμυνα. Ρούμπεν, Βιλένα και Μπερνάρ θα παίξουν στον άξονα, με τους Παλάσιος-Μαντσίνι στα άκρα και τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι – Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Πέρεθ, Βιλένα, Μπερνάρ – Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

Our line-up for today’s @ChampionsLeague game!#Panathinaikos #PAOFC #PAOBRA #UCL pic.twitter.com/uRUIVoN8RB

— Panathinaikos F.C. (@paofc_) August 29, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό