23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Εργκίν Αταμάν: «Εξετάζουμε παίκτες του NBA

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το σημερινό (17/10, 20:15, LIVE από το Newsit.gr) παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, στην 3η αγωνιστική της Euroleague, αλλά ο Εργκίν Αταμάν μίλησε και για την πιθανή ενίσχυση της ομάδας του.

Σε δηλώσεις του στο NTV Spor της πατρίδας του, πριν το Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός, ο Αταμάν αποκάλυψε ότι οι “πράσινοι” περιμένουν τα “κοψίματα” από το NBA για να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε μία ακόμη μετεγγραφή, ενώ αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις των Πάντερ, Μίροτιτς και Μίχαϊλιουκ, που δεν είχαν θετική κατάληξη το καλοκαίρι.

Οι δηλώσεις του Αταμάν

«Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι πλήρης. Έχουμε ένα γκρουπ παικτών που θα παλέψουν με κάθε τρόπο στην Ευρωλίγκα, αλλά έχουμε κάποιους τραυματίες που δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε τώρα. Πάντως είμαστε ακόμη ενεργοί στην αγορά. Αν βρούμε έναν σκόρερ, θα το εξετάσουμε. Στην αρχή της σεζόν προσπαθήσαμε να πάρουμε τον Μίχαϊλιουκ, αλλά αποφάσισε να πάει στους Σέλτικς. Τώρα εξετάζουμε τα ονόματα των παικτών που θα αποδεσμευτούν από τις ομάδες του ΝΒΑ μετά την προετοιμασία».

Για τις μετεγγραφές του καλοκαιριού: «Ο Κέβιν Πάντερ και ο Νίκολα Μίροτιτς ήταν στην κορυφή της λίστας μας, αλλά δεν έγιναν οι μεταγραφές. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τόσο φανταχτερές μεταγραφές στον Παναθηναϊκό, που ήταν στη 17η θέση την προηγούμενη σεζόν. Γι’ αυτόν τον λόγο, εντάξαμε στο δυναμικό της ομάδας το 60% με 70% αυτών που θέλαμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό