20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός Β’ – Ιωνικός 1-0: Έκαναν… νερά οι Νικαιώτες και έχασαν έδαφος

Ειδήσεις Ελλάδα

Πάλεψε ο Ιωνικός αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Παναθηναϊκός Β’ μπήκε εμπόδιο στα σχέδια των Νικαιωτών για άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Ο αγώνας μεταδόθηκε τηλεοπτικά από το ACTION24.

Ο Παναθηναϊκός Β’ αντιμετώπισε τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του Νότου της Super League 2. Οι Νικαιώτες δεν ήταν αποτελεσματικοί και γνώρισαν την ήττα με 1-0.

Το «τριφύλλι» έδειξε από το ξεκίνημα δυναμικότητα όταν ο Φουρτάδο «πυροβόλησε» με δύναμη από μακριά αλλά η μπάλα δεν του έκανε το… χατίρι και πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Γκέλιου.

Άμεση η απάντηση από πλευράς φιλοξενούμενων στο 7ο λεπτό με ένα φάουλ που κερδήθηκε αρκετά μέτρα μακριά από την «πράσινη» περιοχή. Εκτελέστηκε πλασαριστά προς τον Σαλαζάρ, αυτός έκανε το γέμισμα που κατέληξε στον Ντάουντα. Από κοντινή απόσταση η «βολίδα» του Νιγηριανού δεν πήρε κατεύθυνση προς την εστία.

Λίγα λεπτά αργότερα έγινε ανατροπή του Σαλίνα από τον Ξενόπουλο μέσα στα όρια της μεγάλης περιοχής (23′). Οι παίκτες του Ιωνικού διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε ποτέ την άσπρη βούλα.

Στο 27ο λεπτό ο Σάλαζαρ πάτησε περιοχή και βρέθηκε στο έδαφος μετά το τράβηγμα του Λάμψια. Για ακόμα μία φορά ο ρέφερι δεν θεώρησε ότι υπήρξε κάτι μεμπτό και μάλιστα «χρέωσε» τον 26χρονο με κίτρινη κάρτα.

Η ομάδα του Σπανού έφτασε ξανά κοντά στα αντίπαλα καρέ στο 45′. Στην προσπάθεια του Κάτρη να «κόψει» την πάσα του Κολομβιανού εξτρέμ της Νίκαιας υπήρξε επαφή που πυροδότησε εκ νέου διαμαρτυρία των φιλοξενούμενων για πέναλτι που τελικά δεν καταλογίστηκε.

Από στημένη φάση ήρθε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Ο Αθανασακόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση ενός κόρνερ για την ομάδα του Αντωνίου και έστειλε την μπάλα προς το κεφάλι του Σιδερά που έκανε το 1-0.

Οι ενδεκάδες του παιχνιδιού

Παναθηναϊκός Β’ (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Κάτρης, Φουρτάδο (78′ Καραμπάς), Κυριόπουλος (73′ Καλοσκάμης), Σαρδέλης (46′ Φικάι), Λάμψιας, Φρόκου (62′ Κρυπαράκος), Μπιλάλ (62′ Ταβάρες).

Ιωνικός (Σπανός): Γκέλιος, Τασουλής, Σαλίνας, Ντάουντα (69′ Ροντρίγκες), Γιακουμάκης (86′ Δρίτσας), Γκοράνοφ, Σερπέζης (59′ λ.τ Πογοσιάν), Γκίνη (86′ Οικονομίδης), Οικονομόπουλος, Σόουζα, Σαλαζάρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό