24.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: ‘Βάφτισαν ξένους elite διαιτητές τον Φωτιά και τον Διαμαντοπούλοβιτς

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ
04.05.2023 | 21:47

Η σημαία του Παναθηναϊκού
EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τους ορισμούς διαιτητών της ένατης αγωνιστικής, διαμαρτυρόμενη για το γεγονός πως το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη θα διευθύνουν Έλληνες ρέφερι και όχι elite ξένοι.

Οι ορισμοί της ένατης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League προκάλεσαν την αντίδραση του Παναθηναϊκού. Η πράσινη ΠΑΕ με ανακοίνωσή της διαμαρτύρεται για τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στο Άρης – ΑΕΚ, καθώς επισημαίνουν ότι οι Μπαλτάκος και Μπένετ αθέτησαν τα συμφωνηθέντα.

Aναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Έγινε και το απίστευτο: ο πρόεδρος της ΕΠΟ Μπαλτάκος και ο αρχιδιαιτητής Μπένετ προκαλούν αθετώντας τα συμφωνηθέντα, βαφτίζοντας ξένους elite διαιτητές τον Φωτιά και τον Διαμαντοπούλοβιτς – Νταμπάνοβιτς, ο οποίος έβγαλε μεθυσμένους τους ξεμέθυστους Πολωνούς και διαιτήτευσε ως νηφάλιος τον αγώνα ΑΕΚ – Άρης. Τελικά δεν υπάρχει όριο στην κατρακύλα της ΕΠΟ”.

Ο λόγος που επιλέχθηκαν οι Έλληνες διαιτητές, σύμφωνα με την ΕΠΟ, ήταν γιατί οι ιθύνοντες δεν μπόρεσαν να βρουν ξένο διαιτητή elite ή πρώτης κατηγορίας.

Υπενθυμίζεται ότι η UEFA είχε ενημερώσει, μέσα από την επιστολή του προέδρου της, Αλεξάντερ Τσέφεριν στον ομόλογο της ΕΠΟ Παναγιώτη Μπαλτάκο, ότι δεν πρόκειται να βοηθήσει σε μια απόπειρα εύρεσης διαιτητών, εξαιτίας των επιθέσεων σε αξιωματούχους της, με συνέπεια οι πόρτες που κτυπήθηκαν να είναι κλειστές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό