21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Αν δώσει απαντήσεις σε αυτά, μπορεί να προκριθεί

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τετραπλό man-to-man του Τρπισόφσκι, οι υπερφορτώσεις των πλευρών της Σλάβια, το κακό ματς του Ιωαννίδη και ο Σάρλια που “αδίκησε” τον εαυτό του…
 

Με την πλάτη στον τοίχο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καλείται να βρει τις λύσεις στα προβλήματα που του “παρουσίασε” ο coach της Σλάβια αν θέλει να “οδηγήσει” τον Παναθηναϊκό στην επόμενη φάση του Conference League. Όλα αυτά, αρκεί να μην επαναληφθεί η μία από τις  χειρότερες σαρανταπεντάλεπτες διαιτησίες των τελευταίων εικοσιπέντε χρόνων (χωρίς ίχνος υπερβολής όπως θα διαβάσετε παρακάτω), σε αγώνα του Παναθηναϊκού. Σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ο Γίντριχ Τρπισόφσκι, στο άκουσμα της κλήρωσης με τον Panathinaikos, “θορυβήθηκε”!  Γιατί; Γνωρίζοντας την ιστορία του αντιπάλου, κατάλαβε την δυσκολία του “ζευγαριού” και “μελέτησε”  εξονυχιστικά την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τόσο στα φετινά φιλικά του παιχνίδια, όσο και στα επίσημα περσινά. Επίσης, οι αποκλεισμοί  στο Champions και Europa League την σεζόν που μας πέρασε από υποδεέστερους αντιπάλους (Φερεντσβάρος και Λέγκια Βαρσοβίας), λειτούργησαν ως συναγερμός στα αυτιά του. Του αξίζουν συγχαρητήρια για τα ερωτήματα που “έθεσε” στον συνάδελφό του, απενεργοποιώντας όλα του τα ατού και “εκθέτοντας” όλες τις αδυναμίες της ομάδας του.

paopantou.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό