18.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για το Ισραήλ η αποστολή – Κανονικά ο Σπόραρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Σπόραρ προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Αϊτόρ συμμετείχε σε μέρος του σημερινού (3/10) προγράμματος στον Παναθηναϊκό, που αναχώρησε το μεσημέρι για το Ισραήλ με παίκτες και από τη β’ λίστα στην αποστολή

Με… πλήρη δύναμη, πλην των δύο τραυματιών Χόρντουρ Μάγκβνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού σήμερα (3/10) το μεσημέρι για το Ισραήλ.

Μάλιστα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε με ικανοποίηση τον Άντραζ Σπόραρ να συμμετέχει κανονικά στη σημερινή προπόνηση των «πράσινων» με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με την Μακάμπι Χάιφα.

Αντιθέτως, μέρος από πρόγραμμα έβγαλε ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ενώ οι Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον συνέχισαν την θεραπεία τους.

Από εκεί και πέρα, πλην των προαναφερθέντων, στην αποστολή του Παναθηναϊκού έχουν συμπεριληφθεί και οι υπόλοιποι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων των και κάποιων από την β’ λίστα της UEFA.

Όπως είναι οι κεντρικοί αμυντικοί Γιώργος Σιδεράς και Γιώργος Προδρομίτης, αλλά και ο σέντερ φορ Μπιλάλ Μαζχάρ. Ο λόγος είναι αφενός ότι το «τριφύλλι» έχει έλλειψη στα στόπερ λόγω τραυματισμών ενώ ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ βρίσκεται εκτός λίστας. Άρα, αν δεν παίξει ο Σπόραρ δεν υπάρχει άλλος επιθετικός για τον πάγκο, πίσω από τον Φώτη Ιωαννίδη.

Αφετέρου πως, ο Παναθηναϊκός θα προπονηθεί και την Παρασκευή στο Ισραήλ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Συνεπώς, θα κληθούν να… συνδράμουν.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν απ’ το παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (5/10) πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός την Τρίτη (3/10). Οι Πράσινοι άρχισαν με προθέρμανση και rondo και συνέχισαν με τακτική και παιχνίδι με μπάλα.

Ο Σπόραρ πήρε μέρος σ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης, ενώ ο Αϊτόρ συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος. Θεραπεία έκαναν οι Πάλμερ – Μπράουν και Μάγκνουσον».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό