20 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα (photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Στις 27 Φεβρουαρίου οι «πράσινοι» υποδέχθηκαν την Ένωση για την 25η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας και την διέσυραν 3-0 με «δράστες» τους Αϊτόρ, Παλάσιος και Ιωαννίδη.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη ήττα και κυρίως η εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ο λόγος της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία, με τον Αργύρη Γιαννίκη να αποτελεί παρελθόν και τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να παίρνει το «χρίσμα». Λίγες εβδομάδες αργότερα, οι δύο «μονομάχοι» επιστρέφουν στον ίδιο «τόπο», αλλά αυτή τη φορά για την πρεμιέρα των play offs της Super League.

Είναι μία κρίσιμη μάχη για τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, καθώς θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία των ομάδων για τη διεκδίκηση του ευρωπαϊκού «εισιτηρίου». Ο «Δικέφαλος» βρίσκεται στην 3η θέση με 46 βαθμούς και είναι στο +1 από τον Άρη, που δοκιμάζεται στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και στο +4 από το «τριφύλλι».

Σε περίπτωση που το «συγκρότημα» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πάρει τη νίκη και παράλληλα ο Άρης δεν μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης», τότε η «μάχη» της Ευρώπης θα πάρει «φωτιά», ειδικά από τη στιγμή που την επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός θα πάει στο «Κλ. Βικελίδης».

«Διπλό» είναι το κίνητρο στο ντέρμπι για την Ένωση. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στο μίνι πρωτάθλημα και να αποδείξουν πως παραμένουν το «αφεντικό» στη «μάχη» για την Ευρώπη. Παράλληλα, η ομάδα του Σωκράτη Οφυρδόπουλου θέλει τη νίκη για να εκδικηθεί τον Παναθηναϊκό για τη βαριά ήττα της 25ης αγωνιστικής.

Η σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ έχει οριστεί για το απόγευμα της Κυριακής (13/03) στις 19:30. Από το Live Chat του Onsports θα παρακολουθήσετε την γραπτή περιγραφή του ματς, ενώ η μετάδοση θα γίνει από το Cosmote Sport 1HD.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό