16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Δηλώσεις του Αλμπέρτο Μπρινιόλι

Ειδήσεις Ελλάδα

«Χρειάζεται να κάνουμε καλή δουλειά με τη μπάλα, να έχουμε συγκέντρωση, να έχουμε διαύγεια», δήλωσε ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού»

Τα σημεία που θα κρίνουν τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής (30/4, 20:00) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική των play off, σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον εφετινό τίτλο της Super League, ανέλυσε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Ιταλός γκολκίπερ των «πράσινων» μίλησε στο pregame της εκπομπής «Sportshow» της Cosmote TV, κι επικεντρώθηκε σ’ αυτά που πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για να μπορέσει να φτάσει στη νίκη.

«Νομίζω ότι θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν για να πάρουν τη νίκη. Πιστεύω λοιπόν, πως η ομάδα που θα έχει τη μεγαλύτερη προσωπικότητα, τη μεγαλύτερη θέληση, τη μεγαλύτερη όρεξη, τη μεγαλύτερη επίσης ένταση στις μονομαχίες ένας εναντίον ενός, που δεν θα κάνει λάθη και δεν θα φοβηθεί, θα είναι η ομάδα η οποία θα κυριαρχήσει.

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία για τον αγώνα της Κυριακής, αν και δεν τελειώνουν όλα σ’ αυτό το παιχνίδι, μιας και υπολείπονται άλλοι τρεις αγώνες. Άρα το συγκεκριμένο δεν πρόκειται να είναι το τελευταίο παιχνίδι στο πρωτάθλημα», τόνισε ο Ιταλός γκολκίπερ και πρόσθεσε για το τι σκέφτεται για τον αγώνα:

«Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και η σκέψη μας θα πρέπει να είναι μόνο σε όσα γίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Χρειάζεται να κάνουμε καλή δουλειά με τη μπάλα, να έχουμε συγκέντρωση, να έχουμε διαύγεια. Όλη η ομάδα να είναι εστιασμένη στον αγώνα και επαναλαμβάνω να μην δώσουμε καμία σημασία στο τι γίνεται έξω από τον αγωνιστικό χώρο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό