18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: Ίωση για Παλάσιος, Αϊτόρ και Χουάνκαρ, δεν παίζουν με Φόλενταμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με σημαντικές μονάδες του «τριφυλλιού» που ταλαιπωρούνται από ίωση και δε θα αγωνιστούν στο τελευταίο φιλικό με τη Φόλενταμ, μία εβδομάδα πριν το πρώτο ματς με τη Σλάβια Πράγας.

«Πονοκέφαλος» για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός είδε τρεις σημαντικές μονάδες του να ταλαιπωρούνται από ίωση και τους άφησε εκτός αποστολής για το φιλικό με την Φόλενταμ (28/7). Το τελευταίο τεστ των «πράσινων» πριν την αναμέτρηση με την Σλάβια Πράγας σε μία εβδομάδα.

Ο λόγος για τους Αϊτόρ, Σεμπαστάν Παλάσιος και Χουάνκαρ. Οι τρεις τους ταλαιπωρούνται από ίωση όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πλέον η ανησυχία είναι σημαντική, όχι φυσικά για το φιλικό με τη Φόλενταμ.

Ειδικά για τους Αϊτόρ και Παλάσιος που είναι υπεραπαραίτητες μονάδες καθώς δεν υπάρχει άλλη λύση στα «φτερά» της επίθεσης, έχει τεράστια σημασία το πότε θα ξεπεράσουν την ίωση και πόσες προπονήσεις θα χρειαστεί να χάσουν.

Όσο για την προπόνηση, αυτή περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Η αποστολή για το φιλικό με τη Φόλενταμ είναι η εξής:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Κώτσιρας, Σάντσες, Γκάνεα, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Πούγγουρας, Μάγκνουσον, Κουρμπέλης, Ρουμπέν, Αλεξανδρόπουλος, Τσέριν, Καρλίτος, Ιωαννίδης, Καμπετσής, Σιδεράς, Ηλιάδης, Κρυπαράκος, Φρόκου, Σαρδέλης, Σαβιέρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό