17.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: «Άλωσε» τις Σέρρες με 3άρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός δεν… κατάλαβε από ροτέισον, πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση και επικράτησε με 3-0 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες. Κρίσιμο «τρίποντο» για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ, οι Βέρμπιτς, Παλάσιος και Γερεμέγεφ χρίστηκαν σκόρερ για το «τριφύλλι», το οποίο έφτασε στην κορυφή της Super League τον ΠΑΟΚ στους 50 βαθμούς και περιμένει το ντέρμπι του απέναντι στην ΑΕΚ (11/02, 20:00).

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ματς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ίσως και καλύτερα απ’ ό,τι θα ήλπιζε ο Φατίχ Τερίμ. Ο Μπερνάρ εκτέλεσε το κόρνερ μόλις στο 9ο λεπτό και ο Βενιαμίν Βέρμπιτς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο Πανσερραϊκός ζήτησε επιθετικό φάουλ του Σαμέτ Ακαϊντίν, αλλά ο VAR που εξέτασε τη φάση υπέδειξε στον διαιτητή πως το γκολ πρέπει να μετρήσει κανονικά.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να πιέζουν, οι πολλές αλλαγές έδωσαν ενέργεια στην ομάδα και παρά το γεγονός πως ο Τόνι Βιλένα δεν μπόρεσε να σκοράρει στο 20′, τα κατάφερε 11 λεπτά αργότερα ο Σεμπαστιάν Παλάσιος. Ο Μπερνάρ έκλεψε την μπάλα ψηλά στο γήπεδο και ο Αργεντινός εξτρέμ πλάσαρε εύστοχα τον Χόβαν, για το 2-0 του Παναθηναϊκού.

Eurokinissi

Αυτό ήταν το πρώτο του γκολ μετά και τις 3 Δεκεμβρίου 2023 (Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 4-0). Ο Πανσερραϊκός έχασε την μεγαλύτερη του ευκαιρία στο 45′, με τον Νταμίλ Ντανκερλούι να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Λοντίγκιν.

Στο δεύτερο μέρος το «τριφύλλι» είχε αρκετές πρωτοκλασάτες ευκαιρίες, αλλά δυσκολεύτηκε να πετύχει και 3ο γκολ. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και η παρουσία του Χόβαν, αφού έκανε τρεις σημαντικές επεμβάσεις. Αρχικά στο 58′ σε σουτ του Γιάννη Κώτσιρα, έπειτα στο 74′ σε κεφαλιά-ψαράκι του Βιλένα και τέλος σε προσπάθεια του Μπερνάρ στο 82ο λεπτό.

Eurokinissi

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 90+2′, με τον Λημνιό να ντριμπλάρει, τον Μαντσίνι να σουτάρει και την μπάλα να βρίσκει πάνω στον Γερεμέγεφ. Ο Σουηδός βρήκε δίχτυα για άλλη μία φορά κι έφτασε τα 7 γκολ φέτος στην Super League σε 9 συμμετοχές.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Πανσερραϊκός (Π. Γκαρσία): Χόβαν, Μπέργκστρομ, Διαμαντής, Ντανκερλούι, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Στάικος, Θυμιάνης, Τόμας, ,Ουάρντα, Άλεξιτς.Παναθηναϊκός (Φ. Τερίμ): Λοντίγκιν, Χουάνκαρ, Ούγκο, Ακαϊντίν, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Βιλένα, Βέρμπιτς, Μπερνάρ, Παλάσιος, Σπόραρ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό