20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παλάσιος: Σε κάθε ματς επιδιώκουμε τη νίκη, είμαστε μεγάλος σύλλογος» ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να κοιτάζει τη νίκη στο κάθε παιχνίδι στάθηκε ο Σεμπαστιάν Παλάσιος τονίζοντας πως οι «πράσινοι» πρέπει να βελτιώνονται παιχνίδι με παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου με τον Σεμπαστιάν Παλάσιος να πετυχαίνει το 2ο γκολ του και το πρώτο σε κανονική ροή (το πρώτο ήταν με πέναλτι). Ο Αργεντίνος μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Πήγαμε καλά. Με την ΑΕΚ είχαμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε, δεχτήκαμε γκολ νωρίς που ήταν καταλυτικό. Απόψε τα πράγματα πήγαν καλύτερα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, σκοράραμε κι έτσι ήρθε η νίκη.

Για την συνέχεια: «Σε κάθε ματς πρέπει να επιδιώκουμε νίκη, είμαστε μεγάλος σύλλογος, ξέρουμε που βρισκόμαστε. Πρέπει να βελτιωνόμαστε ολοένα και περισσότερο για να παίρνουμε περισσότερες νίκες.

Για την δικιά του παρουσία: «Είμαι παίκτης με εξαιρετική θέληση και όρεξη. Στο ποδόσφαιρο δημιουργούνται στιγμές που δεν μπορείς να σκοράρεις κι άλλες που εκμεταλλεύεσαι την ευκαιρία που σου δίνεται, όπως έγινε απόψε και σκόραρα για την ομάδα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό