20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παιχνίδι της Google σου μαθαίνει να γράφεις καλές περιγραφές για AI δημιουργία εικόνων

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τμήμα Google Arts & Culture κυκλοφόρησε πρόσφατα το «Say What You See» ως ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που σας βοηθά να μάθετε την «τέχνη του image prompting», δηλαδή να γράφετε όσο το δυνατόν καλύτερες περιγραφές που αναλαμβάνει στη συνέχεια να μετατρέψει σε εικόνα κάποιο εργαλείο παραγωγικής Τεχνητής Νοημοσύνης.

Σε αυτό το πείραμα του Google Arts & Culture εμφανίζεται αριστερά μια εικόνα που έχει δημιουργηθεί από Τεχνητή Νοημοσύνη και εσείς καλείστε να γράψετε την προτροπή έως 120 χαρακτήρες, που να δημιουργεί κάτι αντίστοιχο. Η διαδικασία αυτή διαρκεί έως και 30 δευτερόλεπτα και μπορεί να σας παρουσιάσει στην πορεία έργα από τη βιβλιοθήκη Τεχνών & Πολιτισμού. Η Google δεν διευκρινίζει ποιο μοντέλο χρησιμοποιεί, αλλά είναι αρκετά πιθανό να πρόκειται για το Imagen 2 που ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Στο επίπεδο 1 απαιτείται ταυτοποίηση της τάξης του 50% για να περάσετε τη δοκιμασία και κάθε επίπεδο θα γίνεται πιο δύσκολο. Οι χρήστες έχουν τρεις προσπάθειες ανά εικόνα για να περάσουν το όριο οπτικής ομοιότητας, με τη Google να παρέχει συμβουλές μετά από κάθε εικόνα για να επεξεργαστείτε την προτροπή σας, όπως να συμπεριλάβετε πληροφορίες σχετικά με το μέσο, το θέμα και το πλαίσιο, καθώς και να προσδιορίσετε την περίοδο τέχνης και τα υλικά ή τα σχήματα και τις υφές.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο και σε mobile μέσω της εφαρμογής Arts & Culture, με την αρχή να γίνεται από ορισμένες χώρες και σταδιακά προστίθενται ολοένα και περισσότερες.

Say What You See – [Link]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό