15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παιχνίδι με τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανοίγει σήμερα Παρασκευή η αυλαία του παραδοσιακού εορταστικού προγράμματος στην Αγγλία. Δέκα συνολικά παιχνίδια και από τις τέσσερις επαγγελματικές κατηγορίες.

Φόρεστ Γκριν – Τζίλιγχαμ. Η Φόρεστ Γκριν υποβιβάστηκε πέρυσι από τη League 1 στη League 2 και το καλοκαίρι ο στόχος ήταν να πρωταγωνιστήσει στη μάχη της ανόδου και των πλέι οφ. Αλλά τα πράγματα δεν έχουν πάει καθόλου καλά και η Φόρεστ Γκριν είναι προτελευταία και μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού. Και παρότι η Φόρεστ Γκριν δεν είναι από τα κλαμπ που έχουν εύκολη λύση προπονητών, η αλλαγή στον πάγκο ήταν υποχρεωτική. Τα ηνία τα αναλαμβάνει πλέον ο βετεράνος φορ Τρόι Ντίνι, που ήταν από το καλοκαίρι στη Φόρεστ Γκριν και δούλευε και ως μέλος του προπονητικού τιμ.

Ο Ντίνι φυσικά και δεν έχει την εμπειρία, όμως εδώ και χρόνια έχει δηλώσει ότι σκοπεύει στο τέλος της καριέρας του να ακολουθήσει προπονητική και σε όλες τις ομάδες του (Γουότφoρντ, Μπέρμιγχαμ κτλ.) είχε πάντα ηγετικό ρόλο στα αποδυτήρια. Πάνω σε αυτή τη λογική της αλλαγής προπονητή, και πάνω στο αν μη τι άλλο τσίτωμα που θα φέρει η παρουσία του Ντίνι, ο άσος σε τιμές αουτσάιντερ είναι ελκυστικός.

Στο κάτω κάτω, η Τζίλιχγαμ βρίσκεται επίσης σε μια μεταβατική κατάσταση και ούτε η φόρμα της ούτε το πρόσφατο εκτός έδρας ρεκόρ της (1-0-7) τρομάζουν.

Ντονκάστερ – Μπράντφορντ. Η Μπράντφορντ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της φετινής League 2, ένας κοιμώμενος γίγαντας, όπως συνηθίζουν να λένε οι Εγγλέζοι. Η Μπράντφορντ κάθε χρονιά ξεκινά με πρωταγωνιστικούς στόχους, αλλά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο δεν καταφέρνει να φτάσει στην άνοδο.

Φέτος, καθώς η ιστορία φαινόταν ότι επαναλαμβάνεται, η διοίκηση της Μπράντφορντ προχώρησε σε αλλαγές και πλέον στον πάγκο βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες ο έμπειρος Γκρέαμ Αλεξάντερ. Και η Μπράντφορντ έχει εμφανέστατα χτυπήσει φόρμα, έχοντας τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα (με τέρματα 6-0) και πέντε σε όλες τις διοργανώσεις.

Και παρότι βρίσκεται ακόμη χαμηλά, στη 14η θέση, η απόσταση από τα πλέι οφ είναι στους εφτά βαθμούς, που για τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας είναι πολύ μικρή διαφορά.

Γύρω στο 2,40 είναι το διπλό, αν μη τι άλλο λογική τιμή, αν σκεφτούμε πως η Ντονκάστερ είναι στη 19η θέση της βαθμολογίας, δεν έχει ουσιαστικά καμία στιγμή μες στη σεζόν βρει ρυθμό και προέρχεται από συντριβή 0-5 από τη Μόρκαμ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Φόρεστ Γκριν – Τζίλιγχαμ: 1 (απόδοση 2,80) 21:00
Ντονκάστερ – Μπράντφορντ: 2 (απόδοση 2,45) 21:45

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό