23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης: Οι Τούρκοι έκοψαν στη μέση τον ελληνικό Εθνικό ύμνο – Ειδήσεις – νέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέα «παράσταση» έστησαν οι Τούρκοι στην Αττάλεια στη διάρκεια της απονομής μεταλλίων στους νικητές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Χειροπάλης.

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο έλληνας αθλητής Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, ενώ τον ακολούθησαν, στη δεύτερη και τρίτη θέση, δυο τούρκοι αθλητές.

Όταν ολοκληρώθηκαν οι απονομές, ξεκίνησε να παίζει ο ελληνικός εθνικός ύμνος προς τιμήν του Χαραλαμπόπουλου, ωστόσο φαίνεται πως οι Τούρκοι δεν άντεξαν να τον ακούσουν ολόκληρο και, επιδεικνύοντας ασέβεια στο πνεύμα σεβασμού, τον «έκοψαν» στη μέση.

ΕΕ: Οι ηγέτες αποχαιρετούν τον Μάριο Ντράγκι – Το μήνυμα Μητσοτάκη Δείτε το επίμαχο βίντεο

Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος αναδείχθηκε για τρίτη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής στη χειροπάλη. Ο κορυφαίος Έλληνας χειροπαλαιστής στα +100 κιλά στο αριστερό χέρι πήρε την πρώτη θέση επικρατώντας του Τούρκου Mustafa Altuntas, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου στην χώρα του. Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε την πρώτη θέση αήττητος σημειώνοντας 5 νίκες συνολικά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό