17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: Πέταξε για Ντουμπάι πριν τη Ντόχα η Εθνική ανδρών

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών ταξίδεψε το μεσημέρι για το Ντουμπάι, τελευταίο σταθμό πριν από τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα (5-17/2).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πραγματοποιήσει στο Ντουμπάϊ κοινή προετοιμασία με την Ιταλία και την Κροατία, ενώ στην Ντόχα θα μεταβεί την Παρασκευή 2/2 εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται οι εξής 15 αθλητές: Μάνος Ζερδεβάς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Νίκος Παπανικολάου, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Γιάννης Αλαφραγκής, Κώστας Κάκαρης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Νίκος Γκίλλας, Στάθης Καλογερόπουλος.

Θα τους συνοδεύουν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος, ο συνεργάτης του Τάσος Σχίζας, ο προπονητής φυσικής κατάστασης Μανώλης Βασιλειάδης, ο φυσιοθεραπευτής Ανδρέας Τζανής και ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Αφρουδάκης, ως αρχηγός αποστολής.

Η Εθνική Ανδρών μετέχει στον Β’ Όμιλο του Παγκοσμίου. Η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για τις 5 Φεβρουαρίου (ημέρα Δευτέρα) με αντίπαλο την Κίνα. Ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί ώρα Ελλάδας. Δύο ημέρες αργότερα (Τετάρτη 7/2), το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναμετρηθεί με τη Βραζιλία, στις 9.30 το πρωϊ (ώρα Ελλάδας) και θα ολοκληρώσει την πρώτη φάση με το ματς κόντρα στη Γαλλία (Παρασκευή 9/2) στις 18.00 ώρα Ελλάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό