23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παγκόσμια Πρεμιέρα του Renault 5 E-Tech Electric

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Renault θα αποκαλύψει το ηλεκτρικό Renault 5 E-Tech σε παγκόσμια πρώτη, κατά τη διάρκεια της press day στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης , τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στις 10:30 π.μ. ώρα Ελλάδας.

Η Renault θα βρίσκεται στο 91ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS), από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου 2024, σε περίπτερο 2.900 τετραγωνικών μέτρων (Hall 4). Η συνέντευξη Τύπου για την αποκάλυψη του Renault 5 E-Tech electric θα ξεκινήσει στις 10:30 π.μ. ώρα Ελλάδας, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στο περίπτερο και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω internet.

Η νέα γκάμα της Renault στο προσκήνιο

Στο περίπτερό της η Renault παρουσιάζει την προϊοντική της επέλαση με τα τελευταία μοντέλα της ηλεκτρικής και υβριδικής γκάμας της: E-Tech electric: Renault 5, Megane και Scenic και E-Tech full hybrid: Espace και Rafale.

Το Renault 5 E-Tech electric είναι το πρώτο όχημα που περιλαμβάνει το Reno, το διαδραστικό avatar της Renault. Στο κέντρο του περιπτέρου, οι επισκέπτες θα μπορούν να συνομιλήσουν με αυτόν τον νέο, έξυπνο και φιλικό συνταξιδιώτη που έχει μοναδικό «χαρακτήρα».

Παράλληλά, θα υπάρχουν δύο τεχνολογικές παρουσιάσεις της Ampere:Μία για τη νέα πλατφόρμα AmpR Small (το Renault 5 E-Tech electric είναι το πρώτο μοντέλο που χρησιμοποιεί αυτήν την πλατφόρμα EV κατηγορίας Β).Μία ακόμα για τον νέο ηλεκτροκινητήρα, τον αμφίδρομο φορτιστή και τη βελτιστοποιημένη μπαταρία του Renault 5 E-Tech electric.

Στο περίπτερο της Renault θα φιλοξενείται επίσης μια συλλογή από merchandizing του Renault 5 που όλα τους στολίζονται με το ποπ εικονίδιο της μάρκας. Το κατάστημα, The Originals, θα πουλά αντικείμενα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από γαλλικές μάρκες, όπως ένα τραπέζι ποδοσφαίρου Bonzini, μια σανίδα του σερφ Shapers Club, ένα μάλλινο πουλόβερ Saint James και ένα ηλεκτρικό σκούτερ Plume.

Πέντε μοναδικά αντικείμενα σε συνεργασία με γαλλικές start-ups

Θέλοντας να ενισχύσει το λανσάρισμα του εμβληματικού της μοντέλου με το 5 Movements, η Renault, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με πέντε γαλλικές νεοσύστατες επιχειρήσεις στον τομέα της κινητικότητας. Κάθε ένα από τα projects περιστρέφεται γύρω από ένα φυσικό στοιχείο – γη, νερό, αέρα ή χιόνι – ενώ όλα τα αντικείμενα κινητικότητας είναι πρωτοποριακά, συμπαγή και υψηλής απόδοσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό