16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παγιδευμένοι: Όλοι θεωρούνται ύποπτοι για την απόπειρα δολοφονίας του Άγγελου

Ειδήσεις Ελλάδα

Παγιδευμένοι: Η αποκάλυψη που κάνει ο Δημήτρης στην Άννα, ότι εξαιτίας του πατέρα του ο δικός της πατέρας μπήκε άδικα στη φυλακή, μετατρέπει την αγάπη της σε θυμό και ανατρέπει τα δεδομένα της σχέσης τους.

Οι εκβιασμοί του Αγγέλου έχουν πανικοβάλλει όλους όσοι κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν τα μυστικά τους. Ο Θοδωρής προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό αλλά ο Γεράσιμος τον σταματά.

Στο μεταξύ και ο Ανδρέας, σοκαρισμένος από την αποκάλυψη ότι η Δανάη είναι κόρη του, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει στην απειλή του Αγγέλου… Η Κατερίνα δεν αντέχει στην ιδέα ότι θα τα χάσει όλα, ενώ η Κλειώ συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι του ανιψιού της. Όλοι βρίσκονται σε μεγάλη ένταση.

Την ίδια ώρα ο Άγγελος παραλαμβάνει στη φυλακή ένα δέμα το οποίο περίμενε με αγωνία. Είναι ένα νομικό βιβλίο.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται και πάλι κοντά χάρη σε μια σειρά γεγονότα που θα επηρεάσουν τους ίδιους, αλλά και τους δικούς τους ανθρώπους. Την ίδια ώρα ο Άγγελος βρίσκεται αναίσθητος στο κελί του. Η Κατερίνα, που έχει πάει να τον επισκεφθεί καθώς δεν μπορεί να τον περιμένει να πραγματοποιήσει τις απειλές του, τον συνοδεύει με το ασθενοφόρο.

Τη συγκριμένη σκηνή βλέπει από μακριά ο Δημήτρης. Ρωτάει ποιος είναι ο φυλακισμένος και τι έχει συμβεί. «Είναι ο Άγγελος Χατζής. Τον βρήκαν αναίσθητο στο κρεβάτι. Ίσως είναι καρδιακή προσβολή», του απαντούν.

Λίγο αργότερα όλοι έχουν μάθει τα νέα. Ο Δημήτρης συναντά την Άννα στο νοσοκομείο. «Κάτι έγινε. Δεν είναι φυσιολογικό. Μία ώρα πριν λήξει η διορία που pas έχει δώσει ο Άγγελος με τους εκβιασμούς του, είναι σε αυτή την κατάσταση», της λέει. Στο μεταξύ η Υβόννη κλαίει απαρηγόρητη για τον γιο της και όλοι νιώθουν οίκτο γι’ αυτή την πονεμένη γυναίκα. Όσοι βρίσκονται στο νοσοκομείο περιμένουν με αγωνία το ιατρικό ανακοινωθέν.

Η γιατρός βγαίνει και λέει: «Βρέθηκε στο αίμα του ποσότητα δηλητήριου που προκάλεσε την καρδιακή προσβολή». Είναι πλέον βέβαιο ότι κάποιος αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Άγγελο μέσα στη φυλακή. Τα κίνητρα όλων για να μην πραγματοποιήσει ο Άγγελος το σχέδιό του. τους καθιστούν ύποπτους για τις εξελίξεις. Φαίνεται πως ήρθε και πάλι η ώρα να συνεργαστούν Άννα, Δημήτρης. Ανδρέας και Σταύρος.

: TV 24

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό