16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη με τις αποκαλύψεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Παγιδευμένοι: Στο σημερινό επεισόδιο 6/2, το δίλημμα της Άννας γίνεται αβάσταχτο, ενώ και η οικογένειά της βρίσκεται σε αναταραχή.

Ο Δημήτρης προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη με τις αποκαλύψεις. Ο Σταύρος προσπαθεί να βρει μια λύση για να ξανακερδίσει την Αγγελική, έχοντας ως σύμβουλο τον… ειδικό Ανδρέα.

Ο Αλέκος κάνει ό,τι είναι δυνατό για να δει τον Δημήτρη και τους υπόλοιπους να καταστρέφονται, μη υπολογίζοντας τον ανέκφραστο Ιάσονα και τον δύσπιστο Πάνο. Η ώρα της κρίσης πλησιάζει, όταν ο Δημήτρης κάνει μία έκπληξη στην Άννα. Είναι, όμως, η κατάλληλη στιγμή;

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Παγιδευμένοι είδαμε…

Η Άννα μαθαίνει όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Άκη και προσπαθεί να αποφασίσει τι θα κάνει. Παράλληλα, μαθαίνει ότι ο Γεράσιμος είναι βαριά άρρωστος και η απόφασή της γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Ο Σταύρος προσπαθεί να ζητήσει συγνώμη από την Αγγελική, η οποία είναι ακόμα πολύ θυμωμένη μαζί του. Ένας δημοσιογράφος πλησιάζει τον Δημήτρη για ένα ρεπορτάζ για τον Παναγιώτη Βερβερίδη. Παράλληλα, προφυλακίζεται ο Φαίδωνας και ο Κυριάκος αναθέτει στον Ανδρέα την υπόθεση. Η Άννα βρίσκεται μπροστά σε ένα φρικτό δίλημμα. Τι θα διαλέξει;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό