18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παίρνει τον Νταν Γκλέιζερ, 26χρονο διεθνή μέσο από το Ισραήλ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΦΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
10.09.2023 | 19:12

Ο Νταν Γκλέζερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ σε αγώνα του Europa League με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ
2020 AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται ο ΟΦΗ με την ομάδα της Κρήτης να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Νταν Γκλέιζερ, τον 26χρονο διεθνή μέσο από τον Ισραήλ ο οποίος ανήκει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μια μέρα πριν το πέσιμο της αυλαίας στη μεταγραφική περίοδο στην Ελλάδα ο ΟΦΗ είναι κοντά σε άλλη μια μεταγραφή, μετά την απόκτηση του 27χρονου Ελβετού γκολκίπερ Νόαμ Μπάουμαν, μια μεταγραφή που μπορεί να θεωρηθεί “βόμβα” καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Νταν Γκλέιζερ, τον 26χρονο (σ.σ. 26/9/1996) διεθνή μέσο από τον Ισραήλ ο οποίος ανήκει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η είδηση κυκλοφόρησε αρχικά στο Ισραήλ με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως έχει πετάξει ήδη για την Ελλάδα με στόχο να υπογράψει στους Κρητικούς. Εν τέλει η είδηση αυτή επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ και είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί η απόκτηση του.

Ο Γκλέιζερ είναι γέννημα-θρέμμα της Μακάμπι Χάιφα και μετράει πάνω από 190 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα από το Ισραήλ έχοντας απολογισμό δύο γκολ και έξι ασίστ ενώ έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο της χώρας του.

Παράλληλα έχει παίξει με τις Μακάμπι Νετάνια και Μπεϊτάρ Τελ Αβίβ με τη μορφή δανεισμού έχοντας ακόμη 70 και πλέον συμμετοχές. Από εκεί και πέρα έχει 18 συμμετοχές με το εθνόσημο του Ισραήλ, έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές της χώρας του και το 2020 αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της χώρας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό