17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παίρνει τον Ελίασον με 2 εκατομμύρια ευρώ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία ανάσα από μία σημαντική μεταγραφή βρίσκεται η ΑΕΚ. Η Ένωση μετά από εντολή του ισχυρού άνδρα του συλλόγου, Δημήτρη Μελισσανίδη, προχωρά στην απόκτηση του Σουηδού εξτρέμ, Νίκλας Ελίασον, προσφέροντας στη Νιμ ένα ποσό πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ελίασον αποτελούσε εδώ και καιρό μία από τις επιλογές που είχε ο Ματίας Αλμέιδα για να την ενίσχυση στα ”φτερά” και η διοίκηση του κλαμπ, έκανε πράξη ακόμη μία επιθυμία του Αργεντινού προπονητή.

Ο 26χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του στη Φάλκενμπεργκ, μετά πήρε μεταγραφή για την ΑΪΚ και στη συνέχεια πήγε στη Νόρκεπινγκ. Από εκεί το 2017 μεταπήδησε αντί 2 εκατ. ευρώ στην Μπρίστολ Σίτι, ενώ πριν δύο χρόνια η Νιμ δαπάνησε 3 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Με την φανέλα της Νιμ είχε 33 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ στη Ligue1, ενώ την περσινή σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας ο Ελίασον σε 39 ματς σκόραρε επτά τέρματα και είχε και επτά ασίστ, όντας εξαιρετικός. Με την Μπρίστολ Σίτι έπαιξε σε 95 ματς και είχε επτά γκολ και 21 ασίστ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό