22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

‘Παίξαμε καλά, πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
18.12.2023 | 20:12

Ο Πάμπλο Γκαρσία
INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του και την προσπάθειά τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ θεωρεί πιο δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία.

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στην έδρα του, αλλά ο Πάμπλο Γκαρσία έμεινε ευχαριστημένος με τους παίκτες του και την προσπάθειά τους. Παράλληλα τόνισε ότι η ισοπαλία θα ήταν πιο δύσκολο αποτέλεσμα, ωστόσο τώρα οφείλουν να επικεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία στη NOVA: Για το ματς: “Πιστεύω ότι η ομάδα έκανε καλή δουλειά, έπαιξε καλά. Μας έλειπε στην επίθεση να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι. Ο επιθετικός που είχαμε μπροστά ήταν άρρωστος, αλλά έπαιξε καλά. Το δίκαιο θα ήταν μια ισοπαλία, αλλά τίποτα δεν είναι δίκαιο. Θα ξεκουραστούμε και θα περιμένουμε το επόμενο ματς. Μας επηρεάζει το ότι δεν έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό”.

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια ου έρχονται: “Πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Δεν έχουμε άλλο δρόμο. Δεν έχω παράπνοο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Πρέπει να βελτιωθούμε και να προχωρήσουμε”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό