23.1 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Παίκτης του μπέιζμπολ σκότωσε σε τροχαίο 4 φοιτήτριες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο 22χρονος Fraser Bohm, ο οποίος είναι πρώην παίκτης του μπέιζμπολ, έχει έρθει αντιμέτωπος με τέσσερις κατηγορίες για φόνο, αφού φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του κατά μήκος της Pacific Coast Highway στις 17 Οκτωβρίου, πέφτοντας πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερις φοιτήτριες.

Ο δικηγόρος του, Michael Kraut, υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ο πελάτης του, ενεπλάκη στο δυστύχημα καθώς τον καταδίωκαν.Ανέφερε, ο δικηγόρος: «Έχουμε στοιχεία που το τμήμα του σερίφη δεν ήθελε να πάρει, τα οποία δείχνουν ξεκάθαρα ότι υπήρξε ένα περιστατικό καταδίωξης. Όταν ο Bohm επιτάχυνε για να ξεφύγει, τότε συνέβη το δυστύχημα».

Ο Fraser Bohm δήλωσε αθώος κατά την πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο την Τετάρτη.

Ο εισαγγελέας της κομητείας του Λος Άντζελες Τζορτζ Γκασκόν, ανέφερε: «Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες, τους αγαπημένους και την οικογένεια του Πανεπιστημίου Pepperdine καθώς αντιμετωπίζουν αυτόν τον αδιανόητο πόνο».

«Σήμερα είμαστε σε βαθιά θλίψη για την απώλεια τεσσάρων αθώων ζωών που αφαιρέθηκαν τραγικά σε μια παράλογη πράξη. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε την κοινότητα ότι είμαστε αποφασισμένοι να αναζητήσουμε δικαιοσύνη για εκείνους που χάθηκαν τόσο νωρίς».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό