16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Παίκτης της χρονιάς ο ασύλληπτος Χάλαντ

Ειδήσεις Ελλάδα

PREMIER LEAGUE

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΩΔΗΣ
12.05.2023 | 14:05

Ο Έλρινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπάγερν
2023 TIM GOODE / AP IMAGES

Ο Ερλινγκ Χάλαντ είναι ο παίκτης της χρονιάς στην Premier League, σύμφωνα με την ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών της Αγγλίας.

Ο φοβερός και τρομερός, Ερλινγκ Χάλαντ, που έχει σπάσει τα κοντέρ στην πρώτη του χρονιά στα αγγλικά γήπεδα, είναι ο παίκτης της χρονιάς στην Premier League, σύμφωνα με την ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών της χώρας.

Ο Νορβηγός σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι έχει διαλύσει φέτος τις αντίπαλες άμυνες, καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ σε μια σεζόν του αγγλικού πρωταθλήματος, μετρώντας ήδη 35 γκολ με την φανέλα των “Πολιτών” και ο αριθμός μπορεί να μεγαλώσει.

Ο Χάλαντ έχει σημειώσει φέτος συνολικά 51 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και άφησε στη δεύτερη θέση τον Μπουκαγιό Σάκα της Αρσεναλ και στην τρίτη τον Νορβηγό, Μάρτιν Οντεγκαρντ, ο οποίος επίσης αγωνίζεται στους κανονιέρηδες.

Ο Χάλαντ σάρωσε με ποσοστό άνω του 80% στη σχετική ψηφοφορία, αποδεικνύοντας ότι είναι ο κορυφαίος στράικερ αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Να τονιστεί πως γίνεται μόλις ο τέταρτος παίκτης που λαμβάνει το βραβείο FWA στην πρώτη του σεζόν στην Αγγλία, μετά τους Ντίας (2021), Τζιανφράνκο Ζόλα (1997) και Γιούργκεν Κλίνσμαν (1995).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό