16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Παίκτης της Φεϊρένσε εκτέλεσε δύο πέναλτι αλά… Squid Game και τιμωρήθηκε στο 90+6′

Ειδήσεις Ελλάδα

VIRAL

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ
21.08.2022 | 18:44

TWITTER

Ένας ποδοσφαιριστής της Φεϊρένσε ανέλαβε δύο εκτελέσεις πέναλτι αλά… Squid Game, αφού στάθηκε ακίνητος πριν σουτάρει, όπως συνέβαινε στη δημοφιλή σειρά του Netflix. Τιμωρήθηκε όταν απέτυχε σε εκτέλεση στο 90+6′.

Η αναμέτρηση της Φεϊρένσε με τη Λεϊσόες για τη 2η κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος βρισκόταν στο 65ο λεπτό και ο Ζαρντέλ είχε στήσει την μπάλα στη βούλα, έτοιμος να εκτελέσει πέναλτι. Δεν το έκανε με τον απλό, συνηθισμένο τρόπο όμως, αλλά σε στυλ Squid Game!

Ο επιθετικός από τη Γουινέα Μπιζάου στήθηκε πίσω από την μπάλα χωρίς φόρα και περίμενε σήμα από το διαιτητή για την εκτέλεση. Όταν το έλαβε, σήκωσε αργά το δεξί πόδι και στάθηκε ακίνητος, όπως συνέβαινε στις δοκιμασίες της δημοφιλούς σειράς του Netflix.

Όταν αποφάσισε να σουτάρει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού ο Κεντέν Μπεναρντό δεν κατάφερε να αποκρούσει. Το 1-1 ήταν γεγονός και από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, είχε ανοίξει ο δρόμος για την ανατροπή.

Στις καθυστερήσεις, η Φεϊρένσε κέρδισε νέο πέναλτι και εκτελεστής δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικός. Όπως και ο τρόπος εκτέλεσης. Μόνο που αυτήν τη φορά, ο Ζαρντέλ τιμωρήθηκε για την πρόκλησή του, με τον Γαλλο τερματοφύλακα να πέφτει πιο γρήγορα και να αποκρούει, διατηρώντας μέχρι τέλους το 1-1.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό