21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παίκτης της Σιόν κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση σε ζωντανή μετάδοση ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Σέρι Ντι της Σιόν διέκοψε τις δηλώσεις του αντιπάλου του Λούχινγκερ, προκειμένου να καταγγείλει την ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της Σεντ Γκάλεν και να ζητήσει εξηγήσεις.

Δραματικό ήταν το τέλος στην αναμέτρηση της Σεντ Γκάλεν με την Σιόν, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις του αγώνα (1-1).

Μετά το τέλος του ματς οι τόνοι ανέβηκαν και οι παίκτες λίγο έλειψαν να έρθουν στα χέρια. Ο λόγος είναι ότι οι οπαδοί της Σεντ Γκάλεν φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα από τις εξέδρες προς τον τερματοφύλακα της Σιόν, Τιμοτί Φαγιουλού, ο οποίος στο τέλος «λύγισε» και ξέσπασε σε λυγμούς.

Οταν ο μέσος της γηπεδούχων, Γκαμπριέλ Λούχινγκερ έκανε δηλώσεις σε ζωντανή μετάδοση, ο Σέρι Ντι της Σιόν τον διέκοψε προκειμένου να καταγγείλει την συμπεριφορά των οπαδών της Σεντ Γκάλεν και να ζητήσει εξηγήσεις. Από την πλευρά του πάντως, ο Λούχινγκερ ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας του.

Eklat in St. Gallen – Sion will Konsequenzen ⚽ Nach einer mutmasslichen rassistischen Verunglimpfung von FC Sion-Hüter Timothy #Fayulu durch St. Galler Fans gehen die Emotionen hoch. @FCSG_1879 @FCSion #SuperLeague #SL #srfsport #srffussball pic.twitter.com/tTqeVDUXz1

— SRF Sport (@srfsport) August 22, 2021

👊🏿 Total soutien à notre joueur Timothy Fayulu victime d’insultes racistes de la part des supporters saint-gallois.

Nous espérons que des sanctions soient appliquées.#FCSion #TousEnsemble #noracisme ❤️🤍 pic.twitter.com/aB3YZbuxGH

— FC Sion (@FCSion) August 21, 2021

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό