20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Παίζουμε με το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ τίθεται αντιμέτωπος με την Μονακό για την 21η αγωνιστική της Euroleague (11/01, 21:15) και ο γαλλικός σύλλογος χαρακτήρισε το «τριφύλλι» ως το «μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα», μερικές ώρες πριν την μεταξύ τους μονομαχία.

«Απόψε παίζουμε με το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα. Συντονιστείτε καθώς ο Μάικ Τζέιμς αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό AKTOR», ανέφερε χαρακτηριστικά το tweet της Μονακό.

Το απόλυτο τρολάρισμα συνεχίστηκε από τον… ΑΟ Μυκόνου, ο οποίος απάντησε στο tweet της Μονακό για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα: «Συγγνώμη Μονακό, έγινε κάποια παρεξήγηση. Εμείς παίζουμε με τον Ηρακλή. Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά».

Η προηγούμενη… «σπόντα» στον Ολυμπιακό

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά τις τελευταίες ημέρες που ο επίσημος λογαριασμός της Μονακό τοποθετείται μεταξύ του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, ένα τουρκικό δημοσίευμα συνέδεε τον Έλι Οκόμπο με την Μπαχτεσεχίρ και έτσι, ώστε να… τρολάρει τον ρεπόρτερ, η γαλλική ομάδα απάντησε στο twitter γράφοντας: «Και εμείς θέλουμε να υπογράψουμε τον Μάικλ Τζόρνταν και να τον επαναφέρουμε στα παρκέ».

Έτσι, ένας φίλος των «ερυθρολεύκων» τους απάντησε λέγοντας πως: «Ουάου, κοιτάξτε ποιο βρήκαν ξανά την αίσθηση του χιούμορ τους. Σας πήρε μόλις 3 ημέρες (για να απαντήσετε). Και, παρεμπιπτόντως, δεν είστε καθόλου αστείοι».

Ο διαχειριστής του λογαριασμού της Μονακό στο Twitter απάντησε από την μεριά του σε αυτό το μήνυμα και έγραψε: «Μπορεί να χρειαστήκαμε 3 ημέρες (να απαντήσουμε), αλλά εσάς (σ.σ. στον Ολυμπιακό) σας χρειάζονται παραπάνω από 10 χρόνια για να πάρετε την Euroleague».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό