17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Παίζεται όλη η χρονιά στο Καστελάο, στοίχημα στο 1.75

Ειδήσεις Ελλάδα

Φορταλέζα και Κορίνθιανς παίζουν όλη τη χρονιά σ’ ενα ματς απόψε με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Copa Sudamericana. Ποντάρισμα στο 1.75.

Μια ολόκληρη σεζόν παίζεται απόψε στο Καστελάο (03:30 COSMOTE SPORT 8, LIVE από το SPORT24 ). Φορταλέζα και Κορίνθιανς άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς στο Σάο Πάουλο την προηγούμενη εβδομάδα στον πρώτο ημιτελικό του Copa Sudamericana, το ματς έληξε 1-1. Η Φορταλέζα προηγήθηκε στο 23’, αλλά η Τιμάο ισοφάρισε στο 40’ του αγώνα, από εκεί και πέρα η ομάδα του Βοϊβόδα ήταν καλύτερη.

Στρωμένη ομάδα η γηπεδούχος, το Καστελάο δίνει μεγάλη ορμή. Όλοι ανυπομονούν για το ιστορικό αυτό ματς, αφού εκεί που έδινε τη μάχη της στα χαμηλότερα στρώματα του Brasileirao και πάλευε για το Sudamericana πλέον με ένα σπουδαίο πρότζεκτ να παίρνει σάρκα και οστά και το σύνολο αυτό να βρίσκεται πολύ κοντά στον τελικό. Στο πρωτάθλημα έπαιξε με ρεζέρβες, δεν ήταν κακή, αλλά αρκέστηκε στο 1-1. Τέταρτο σερί Goal/Goal που φέρνει. Με την Κορίνθιανς συναντήθηκαν για το πρωτάθλημα και πριν δύο εβδομάδες, εκτός έδρας, εκεί κέρδισε 2-1.

Στη φιλοξενούμενη για άλλη μια φορά η διοίκηση λειτούργησε σπασμοδικά. Εχουν γινει λάθος χειρισμοί φέτος, τόσο στο θέμα του προπονητή, όσο και σ’ αυτό του ρόστερ. Ο Λουσεμπούργκο απολύθηκε μετά το σκορ του πρώτου αγώνα, ανέλαβε ο μπαρουτοκαπνισμένος Μάνο Μενέσες, που μπήκε αμέσως στα βαθιά. Το ντεμπούτο του το έκανε στο ντέρμπι με τη Σάο Πάουλο. Έκανε αλλαγές, δείχνοντας τις προθέσεις του με την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα με 2-1, δείχνοντας πάντως κάποιες αναλαμπές.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Φορταλέζα είναι ομάδα που υπακούει στις ποδοσφαιρικές επιταγές του Βοϊβόδα πιστά, έχει μια εκπληκτική έδρα, είναι πιο ομάδα, παίζει καλύτερα και συμπληρώνει περισσότερα κουτάκια από την Κορίνθιανς. Ο Μενέσες δεν είναι κανένας χθεσινός, αλλά η ομάδα του έχει πολλά θέματα στον δρόμο. Πάμε με την καλύτερη και πιο συγκεντρωμένη ομάδα. Στα όρια του αποδεκτού ο άσος, στο 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
Φορταλέζα – Κορίνθιανς: 1 (απόδοση 1.75), 03:30

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό