18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Πίσω στο έδρανό σου και χαμηλά το κεφάλι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παύλος Πολάκης πέρασε στην αντεπίθεση μετά τα «πυρά» του Θάνου Πλεύρη για το ιατρικό ζήτημα της Σίας Αναγνωστοπούλου. «Θανασάκη; Πίσω στο έδρανό σου και χαμηλά το κεφάλι» έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε ανάρτησή του όπου με πολύ βαρείς χαρακτηρισμούς «χτυπά» τον πρώην υπουργό Υγείας.

«Σιγά μην σε έπαιρνα και τηλέφωνο!! Και να σε έπαιρνα και να σου εξηγούσα θα καταλάβαινες;; Με τι γνώσεις; Απλά σε έκραξα και εσένα και την Γκάγκα και την επιτροπή και σε λίγη ώρα αλλάξατε την απόφαση και χορηγήσατε τα αντιικά φάρμακα τόσο στο σύζυγο της Σίας Αναγνωστοπούλου που τον είχατε απορρίψει και στην ίδια που δυο μέρες δεν απαντούσατε! Μετά από αυτήν την υπόθεση τρέξατε λαχανιασμένοι να αλλάξετε τις ενδείξεις χορήγησης των αντιικών φαρμάκων, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ με άλλη μου ανάρτηση που σας κατήγγειλα πως με αυτές τις ενδείξεις που εντελώς αντιεπιστημονικά βάλατε θα έμεναν οι μισοί και παραπάνω ασθενείς που τα είχαν ανάγκη χωρίς πρόσβαση σε αυτά!!!».

Σφοδρή επίθεση Πλεύρη

Είχε προηγηθεί το πρωί σφοδρή επίθεση από τον Θάνο Πλεύρη στον Παύλο Πολάκη για την ανάρτηση που έκανε αναφορικά με τη χορήγηση αντιιικού φαρμάκου στην Σία Αναγνωστοπούλου το 2022.

«Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα φτάσει σε αυτό το επίπεδο ο κ. Πολάκης, έχουν μια εσωκομματική κόντρα, αυτό δεν με ενδιαφέρει καθόλου» είπε ο κ. Πλεύρης που χαρακτήρισε την ανάρτηση Πολάκη χυδαία, καθώς αποκαλύπτει απόρρητα ιατρικά στοιχεία της κ. Ανανωστοπούλου. «Τη στιγμή μάλιστα που ο κ. Πολάκης είναι γιατρός και έχει διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Υγείας», όπως πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό