20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους «4» της Α2 η ΝΕΠ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τρομερή εμφάνιση η ΝΕΠ έκανε εύκολα το 1-0 στη σειρά των προημιτελικών της Α2 Ανδρών καθώς επικράτησε με 15-6 του ΓΣ Ηλιούπολης.

Το σύνολο του Μάκη Λυκούδη έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Τρασάϊ που σημείωσε έξι τέρματα αλλά και τον Σπύρο Λυκούδη να προσθέτει τέσσερα χρειάζεται μια νίκη για την πρόκριση στην ημιτελική φάση για την Α2 Εθνική πόλο.

«Εχω ξαναπεί ότι η χρονιά είναι ήδη επιτυχημένη. Τα παιδιά αξίζουν την επιβράβευση όλων. Εχουν τρυπήσει το ταβάνι από πλευράς προσδοκιών», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ Μάκης Λυκούδης, ο οποίος ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από την αμυντική προσήλωση των παικτών του. Ο Χριστόφορος Τρασάι ήταν αυτήν τη φορά ο ηγέτης των «δελφινιών» στην επίθεση, ενώ τον ακολούθησαν οι Σπύρος Λυκούδης και Φίλιππος Αντίοχος, χωρίς, όμως, να υστερήσει κάποιος από τα υπόλοιπα παιδιά, καθώς όλοι εξετέλεσαν στο ακέραιο τις αποστολές που τους ανατέθηκαν (από τον τερματοφύλακα Χρήστο Μαυριόπουλο μέχρι τον πάντα σταθερό Καραϊσκο και τον πολύπειρο Γιώργο Καρρά), φανερώνοντας για μια ακόμη φορά το πόσο δουλεμένη είναι η φετινή ΝΕΠ.

Επόμενο ραντεβού για τις δύο ομάδες την Κυριακή (7/4, 18:00) στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Σε περίπτωση που χρειαστεί τρίτο και τελευταίο παιχνίδι αυτό είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (11/4, 20:00) στο κολυμβητήριο της Πάτρας.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 6-3, 3-1, 3-1.

ΝΕ Πατρών (Μάκης Λυκούδης): Μαυριόπουλος, Λυκούδης Σπ. 4, Χάρισον, Σαλπόγλου, Τσίπης 1, Καραΐσκος, Τρασάι 6, Κωνσταντακόπουλος, Παπαγεωργίου, Καρράς 1, Αντίοχος 2, Πιτσίκας, Δραγώνας, Αβαγιανός, Γιαννακόπουλος 1

ΓΣ Ηλιούπολης (Γιώργος Σταϊκόπουλος): Μπελιάς, Χαλαρης Μ. 2, Τζεδόπουλος, Γεωργιάδης, Σπέτσας, Παναγούλης 1, Νόϊκος, Ξανθόπουλος 1, Οικονόμου 2, Νατσούλης, Ανανίκας, Χάλαρης Γ., Βεζάκης, Μπινέτζης, Ευσταθίου

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό