19.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Πήρε αγκαλιά νεαρό φίλαθλο της Φιορεντίνα από την εξέδρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Φιορεντίνα είχε φτάσει κοντά σε μία ευρωπαϊκή διάκριση τη σεζόν 2022-2023. Οι «βιόλα» παίξανε στον τελικό του Conference League κόντρα στη Γουέστ Χαμ, αλλά γνώρισαν την ήττα με 2-1.

H περσινή σεζόν δεν ήταν «πυροτέχνημα», μιας και η Φιορεντίνα είναι από τις ιταλικές ομάδες που ξεχωρίζουν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Μετά από 19 αγωνιστικές στη Seriea A έχει 33 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση, η οποία δίνει ένα εισιτήριο για το Champions League της νέας σεζόν.

Στο Conference βγήκε πρώτη στον όμιλό της και προκρίθηκε στους «16», ενώ η πιο πρόσφατη επιτυχία της ήταν για το κύπελλο Ιταλίας. Η ομάδα του Βιτσέντζο Ιταλιάνο, υποδέχθηκε την Μπολόνια για τα προημιτελικά του Copa Italia. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0 και μετά από ημίωρη παράταση, οδηγήθηκαν στα πέναλτι, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 5-4.

Ο… ασυγκράτητος Ιταλιάνο

Με τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Μπολόνια, ο κόσμος που είχε βρεθεί στο γήπεδο, αποθέωσε τον Βιτσέντζο Ιταλιάνο για την τρομερή δουλειά που κάνει στον σύλλογο. Ο πολύπειρος coach δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του.

Ο Ιταλιάνο πήγε κοντά στην εξέδρα να πανηγυρίσει και πήρε αγκαλιά έναν νεαρό οπαδό των «βιόλα», τον οποίο οδήγησε στον αγωνιστικό χώρο. Μία υπέροχη κίνηση από τον ίδιο, με τον νεαρό φίλαθλο να ζει μία μοναδική εμπειρία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό